Man. City: ha Kane nem jön össze, akkor CR érkezhet – sajtóhír

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.08.17. 16:24
null
Nem örülnének az MU-szurkolók, ha Cristiano Ronaldo a városi riválishoz kerülne (Fotó: AFP)
Sajtóhírek szerint Cristiano Ronaldo ügynöke, Jorge Mendes felajánlotta a portugál világklasszis labdarúgót a Manchester Citynek.

A Corriere dello Sport értesülései szerint a Juventus mindössze 25 millió fontért is eladná Cristiano Ronaldót a Manchester Citynek.

Pep Guardiola együttesébe mindenképpen kellene egy középcsatár, eddig Harry Kane nevét lehetett hallani az angol sajtóban. A Tottenham azonban nem akarja eladni az elvágyódó csatárt, aki állítólag szívesen csatlakozna a Cityhez.

Daniel Levy egyébként csak akkor venné fontolóra Kane eladását, ha a Manchester City 150 millió fontos ajánlatot tenne le az asztalra – miután Jack Grealishért 117.5 millió eurót fizetett ki a manchesteri csapat, nem valószínű, hogy újabb százmilliókat szórna el ezen a nyáron.

Így jöhet a képbe Cristiano Ronaldo, aki még 36 évesen is topformában futballozik – az elmúlt idényben 29 góllal a Serie A gólkirálya lett.

Korábban egyébként Pavel Nedved, a Juventus alelnöke cáfolta azokat a híreket, melyek szerint az „Öreg Hölgy” megszabadulna a portugál klasszistól.

A napokban a Real Madridnál is szóba került Cristiano Ronaldo neve, de Carlo Ancelotti kedden elárulta, a fővárosi csapat nem tervezi szerződtetni egykori játékosát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik