Man. City: erős napot zárhat Guardiola, két sztár is aláírhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.01. 12:02
null
Leroy Sané már hétfőn aláírhat a Manchester Cityhez (Fotó: AFP)
Német lapértesülések szerint hétfőn pont kerül a Leroy Sané-ügy végére, és a Premier League-ben szereplő Manchester City szerződteti a Schalke 20 éves játékosát.

 

Christian Heidel, a Schalke sportigazgatója elmondta, nem tudja, mi lesz Leroy Sané sorsa.

„Hétfő reggel repülőre ült. Lehet, hogy Angliában száll le, de az is, hogy Ausztriában, az edzőtáborunkban. Amennyiben találkozunk vele a felkészülésen, azt azt jelenti, a klub játékosa” – mondta sokat sejtetően a sportvezető.

Úgy tűnik, Heidel hiába reménykedik, hogy fiatal sztárjával Ausztriában pacsizhat, Sanét ugyanis a manchesteri Radisson Blu hotelben kapták lencsevégre (mindeközben a Schalke közösségi oldalán már elismerte, a támadó valóban Angliában tartózkodik, és nem lesz ott az edzőtáborban).

 




Német lapok úgy tudják, már hétfőn pont kerülhet a négyszeres német válogatott labdarúgó ügyére, és a Manchester City körülbelül 45 millió eurót fizet a Schalkénak a szélső játékjogáért.

Heidel Cokéval, a Sevilla háromszoros Európa-liga-győztes védőjével vigasztalódhat, aki a német csapatnál folytatja pályafutását, miután a Schalke bejelentette, mindenben megegyezett a futballistával.

Josep Guardiola néhány napja megerősítette, Sané mellett John Stones (Everton) is a kiszemeltjei között van – brit sajtóhírek szerint az angol válogatott középhátvéd megszerzésével kapcsolatosan is csak az utolsó simítások vannak hátra, és hamarosan ő is a Manchester Cityhez szerződik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik