Liverpool: Timo Wernert nagyon várják az Anfielden

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.14. 11:02
null
Naby Keita (8) szívesen futballozna Liverpoolban is Timo Wernerrel (Fotó: AFP)
A Liverpool FC két légiósa, Sadio Mané és Naby Keita is a Lipcsében futballozó Timo Werner megszerzését sürgeti az Anfielden. Werner szerződése 2020 nyarán jár le az RB Leipzignél, a német klub – ha nem tud megállapodni vele a hosszabbításról – a 2018–2019-es idény végén eladná.

 

Nagyon jól játszottunk együtt a Leipzigben, ő volt az egyik legjobb csapattársam. Egyértelmű, hogy eljön számára a váltás ideje, és akkor arra kérem, jöjjön a Liverpoolhoz” – idézi a Sport Bild Naby Keitát, aki 2018 nyarán igazolt a lipcsei együttestől a „vörösökhöz”.

Sadio Mané szintén szívesen látná Liverpoolban a 23-szoros válogatott német támadót.

Csak azt tudom tanácsolni, jöjjön hozzánk. Tetszik a stílusa. Rendkívül erőteljes, jó befejezőcsatár, aki mindig száz százalékot nyújt. Ha Liverpoolba jönne, nagyon szívesen látnánk” – mondta a szenegáli támadó, aki azt is elárulta, hosszú ideje követi Werner pályafutását.

Mikor kiderült, hogy Keita hozzánk igazol, elkezdtem nézni a Leipzig meccseit. Rettenetesen indult a dolog, több piros lapot is kapott, így fontos mérkőzéseket hagyott ki. Megkérdeztem Kevin Kamplt, akivel még a Salzburgban futballoztunk együtt és azóta is jó a viszonyunk, miért állítják ki Nabyt ilyen gyakran, de nem tudta a választ ő sem. A meccseket viszont így is követtem, és így más játékosokat is meg tudtam nézni rendesen. Timo kiemelkedő volt közülük” – tette hozzá Mané.

Werner távozása jó ideje téma Lipcsében. A 22 éves labdarúgó szerződéséből kevesebb, mint másfél év van vissza. Az RB Leipzig egyik legpiacképesebb játékosaként a klub aligha engedheti meg magának azt a luxust, hogy 2020 nyarán ingyen távozzon – ehelyett még idén nyáron eladhatják.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik