FIFA 19: itt a játék történetében az első 100-as kártya – kép

Vágólapra másolva!
2019.03.01. 10:14
Olyan kártyát még sosem láthattunk a FIFA-játékok történetében, amelyen kereken százas értéke van egy játékosnak. Legalábbis a mai napig…

A FIFA 19-ben négy futballista kapta meg a játékban legmagasabbnak számító, 99-es értéket a kártyáján: Pelé, Luka Modric, Cristiano Ronaldo és Lionel Messi.

Most azonban itt az első 100-as érték, méghozzá egészen váratlan helyről: a hibátlan kártyát ugyanis Adebayo Akinfenwa, az angol harmadosztályban szereplő Wycombe Wanderers csatára szerezte meg.

The 1st 100 rated card, now we are talking S/O @easportsfifa for this nice gift for reaching 1million followers. #BeastMode #Beast20 #BMO #FUT #Blessed #100Everything #SomeStatsAreABitGenerous

Akinfenwa neve ismerős lehet a FIFA-játékosok körében, ugyanis az angol csatár volt sokáig a játékban a legerősebb futballista.

Most pedig, miután a 36 éves támadó elérte az egymillió követőt az Instagramon, a FIFA-nál úgy gondolták, meglepik egy különleges ajándékkal, így született meg a 100-as kártya.

A rossz hír, hogy az Ultimate Teamben nem kerül piacra a kártya, abból egyedül Akinfenwa kapott egyetlen darabot.

Szóval, ha legközelebb valaki belefut egy 100-as értékű játékosba, miközben játszik, tudja, az ellenfele a Wycombe 100 kilós támadója.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik