Chelsea: megvan a negyedik nyári igazolás, francia védő érkezett

I. M.I. M.
Vágólapra másolva!
2020.08.27. 15:49
null
Malang Sarr a Chelsea-hez igazolt (Fotó: AFP)
Bejelentette negyedik nyári igazolását az angol élvonalbeli Chelsea labdarúgócsapata: Malang Sarr öt évre írt alá a londoniaknál. A francia védő szerződése lejárt a Nice-nél, így ingyen igazolhatóként érkezett. A Chelsea egyúttal azt is közölte, hogy a 21 éves középhátvéd az előttünk álló idényt kölcsönben tölti.

 

Malang Sarr a Nice-ben nevelkedett, 17 évesen debütált az első csapatban, méghozzá nem is akárhogyan: győztes gólt szerzett a Rennes elleni bajnokin 2016 augusztusában. Ezt követően alapemberré vált a nizzai együttesnél, melynek színeiben 119 tétmérkőzésen lépett pályára, három gólt szerzett.

A belső és bal oldali védőként is bevethető futballista végigjárta a francia korosztályos válogatottakat, de a felnőttek között még nem debütált. Szülei révén jogosult lenne Szenegál nemzeti csapatában pályára lépni.

A 21 éves Sarr a Chelsea negyedik nyári szerzeménye Timo Werner, Hakim Zijes és Ben Chilwell után. Sajtóhírek szerint a londoniak a napokban bejelenthetik Thiago Silva és Kai Havertz szerződtetését is.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik