Chelsea: hosszabbítanak a belga csatárral, de egyből továbbadnák – sajtóhír

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2020.09.09. 10:34
null
Batshuayi újra kölcsönbe mehet (Fotó: AFP)
Egybehangzó sajtóértesülések szerint a Chelsea meghosszabbítja belga válogatott támadója, Michy Batshuayi 2021 nyarán lejáró szerződését, de még a most zajló átigazolási időszakban kölcsönadná. A befutó az a Crystal Palace lehet, amelynél a 26 éves csatár már megfordult korábban.


Batshuayi
2016 nyarán igazolt Londonba a Marseille-től közel 40 millió euró ellenében, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A huszonkilencszeres belga válogatott csatár az elmúlt négy idényből csupán két és felet töltött a Chelsea-nél, másfelet pedig három különböző csapatnál, kölcsönben: előbb 2018 telén a Dortmund, nyáron a Valencia, 2019 telén pedig a Crystal Palace vette kölcsön, majd az előző idény kezdetén visszatért a „kékekhez”.

A 2019–2020-as évadban 25 tétmeccsen lépett pályára a Chelsea mezében – nyolc gól mellett három gólpasszt jegyzett, de Tammy Abraham és Olivier Giroud is megelőzte őt a csatárok rangsorában, Timo Werner érkezésével pedig végképp kiszorulhat a csapatból. A Chelsea ennek ellenére nem szeretné, hogy jövő nyáron, szerződése lejártával ingyen távozzon a belga támadó, ezért napokon belül bejelentheti a szerződéshosszabbítást.

Az elegendő játéklehetőség reményében pedig következhet egy újabb kölcsönadás: sajtóértesülések szerint a Crystal Palace szívesen tudná soraiban újra a fél idényt nála töltő Batshuayit. A belga csatár 13 tétmeccsen hat gólig jutott legutóbb a Palace mezében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik