Chelsea: Egyszerűbb az edzőt kirúgni, mint 30 játékost – Kovacic

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.04.09. 13:31
null
Kovacic szerint egyszerűbb az edzőt kirúgni, mint harminc játékost (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) gyengélkedő Chelsea FC nemrég menesztette szeptemberben kinevezett menedzserét, Graham Pottert, akinek helyére az idény végéig a csapatot korábban is irányító klubikont, Frank Lampardot nevezte ki. A londoniak horvát középpályása, Mateo Kovacic a Sky Sportsnak nyilatkozott az edzőváltásról és a csapat idei gyengélkedéséről.

 

„Ismerjük őt, az edzőnk volt, szóval jó hír, hogy visszatért és próbálja megváltoztatni az idényünket, mert az eddig nem sikerült jól” – mondta Frank Lamparddal kapcsolatban Mateo Kovacic. Őszintének kell lennünk magunkkal szemben és végezetül egyszerűbb kirúgni egy edzőt, mint harminc játékost, de ez ránk is ugyanúgy vonatkozik, mert valamit jobban kell csinálnunk. Köszönetet kell mondanunk Potternek, aki jó munkát végzett, de nem volt könnyű dolga ilyen sok változás mellett, szóval kemény helyzetben volt” – tette hozzá a horvát, aki elmondta, Lamparddal volt egy rövid értekezletük, melyen a megbízott menedzser elmondta, mit szeretne látni a csapattól, illetve hogy a csapatnak meg van a lehetősége, hogy elinduljon felfelé a tabellán.

„Lesz két csodálatos mérkőzésünk a Real Madrid ellen, szóval van lehetőségünk szépen zárni az évadot, de meg kell ragadnunk az esélyt” – fogalmazott Kovacic a Sky Sportsnak egy nappal Lampard kinevezése után.

Mint ismert, a 106-szoros angol válogatott középpályás visszatérése nem sült el jól Londonban, hiszen a Chelsea Frank Lampard irányításával 1–0-ra kikapott a Wolverhamptontól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik