Chelsea: D. Costa mellé D. Costát - 20 milliós brazil jön?

Vágólapra másolva!
2015.01.23. 16:33
Angol lapértesülés szerint a Chelsea labdarúgócsapata 20 millió eurós ajánlatot tett az ukrán Sahtar Doneck középpályásáért, Douglas Costáért.

Újabb brazil születésű Costa érkezhet a Chelsea-hez – a Premier League tabelláját vezető londoni klub most a Sahtar Doneck 24 éves középpályását, Douglas Costát szemelte ki sajtóhírek szerint.

Mohamad Szalah és André Schürrle is távozhat januárban, a helyettesítésükre szánt Juan Cuadrado pedig szinte biztos, hogy marad a Fiorentinánál, így Mourinho figyelme a kétszeres brazil válogatott Dougla Costára irányult, akiért a „Special One” húszmilliós ajánlatot tett az ukrán együttesnek a Daily Mail szerint.

„Egy álmom válna valóra, ha a Chelsea-ben játszhatnék. Ez páratlan lehetőség, remélhetőleg sikeresen zárulnak a tárgyalások” – mondta a Globo Esporténak Douglas Costa, aki a jelenleg a Chelsea-ben futballozó Williant már jól ismeri a Sahtarból.

Cuadrado és D. Costa után van ám C-terv is, amennyiben meghiúsul az átigazolás, a West Ham és az ecuadori válogatott gólvágója, Enner Valencia lehet a következő célpont.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik