Arsenal: „Többet keresek, mint amennyit te valaha fogsz!”

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2020.06.23. 16:39
Mint arról beszámoltunk, szombaton nagy meglepetésre a Brighton 2–1-re legyőzte az Arsenalt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 30. fordulójában. Most pedig előkerült egy érdekes részlet a meccsről, amit a kamerák nem rögzítettek...

A találkozó lefújása után Neal Maupay, a Brighton francia támadója azt mondta, az Arsenal játékosai azt kapták, amit megérdemeltek, és remélhetőleg ez a meccs ráébresztette őket, hogy szerényebbnek kell lenniük.az Arsenal játékosai azt kapták, amit megérdemeltek, és remélhetőleg ez a meccs ráébresztette őket, hogy szerényebbnek kell lenniük.

A Daily Mail beszámolója szerint pedig Maupay a nyilatkozatával kimondottan egy játékosra célzott, az Arsenal fiatal tehetségére, Matteo Guendouzira.

Guendouzi állítólag gyakran szeret „viccelődni” ellenfelei keresetével (Fotó: AFP)
Guendouzi állítólag gyakran szeret „viccelődni” ellenfelei keresetével (Fotó: AFP)

Az angolok szerint ugyanis Guendouzi száját az alábbi mondat hagyta el meccs közben, mikor összeakadt honfitársával:

„Sz.rok vagytok! Többet keresek, mint amennyit te valaha fogsz!”

A fenti mondatot állítólag több Brighton-játékoshoz is odavágta az Arsenal futballistája, aki a beszámolók szerint ezt rendszeresen felhozza azokon a meccseken, mikor csapata kisebb klubokkal játszik.

Az egyetlen probléma itt csupán az volt, hogy a legfrissebb adatok szerint kilenc Brighton-játékos is többet keres, mint a heti 40 ezer fontot (körülbelül 15 millió forint) zsebre rakó Guendouzi. Köztük Maupay is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik