Arsenal: Spanyolországból igazolna hátvédet Wenger

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.19. 14:16
A Villarreal labdarúgócsapatának brazil középhátvédje, Gabriel Paulista és a Valencia argentin bekkje, Nicolás Otamendi neve szerepel az Arsenal kiszemeltjeinek listáján.

Újabb jó hír az Arsenal drukkereinek, a bajnoki címvédő Manchester City legyőzése után az átigazolási piac is tartogathat örömöket az „ágyúsok” számára.

Legutóbbi hét bajnoki mérkőzéséből ötöt nyert Arsene Wenger csapata, és már csak három pontra van a dobogótól, de a kitűzött célok eléréséhez nagy valószínűséggel szüksége lesz egy új középhátvédre a francia menedzsernek.

A Daily Mirror értesülése szerint a spanyol bajnokságban szereplő Villarreal brazil hátvédje, Gabriel Paulista érkezhet. Az Arsenal érdeklődését megerősítette a játékos, valamint ügynöke is.

Az üzlet azonban akadályokba ütközhet, ugyanis nem garantált, hogy Paulista megkapja a játékhoz szükséges munkavállalási engedélyt, illetve a transzfer részeként a Villarreal igényt tartana az „ágyúsok” fiatal Costa Rica-i csatárára, Joel Campbellre, akire számít Arsene Wenger.

Ha nem sikerül megvásárolni Paulista játékjogát, akkor az angolok szerint a Valencia a 18-szoros argentin válogatott hátvédje, Nicolás Otamendi lehet az alternatíva.

A 26 éves játékos több poszton, középen és a jobb oldalon is bevethető, ami Mathieu Debuchy vállsérülése után rendkívül fontos szempont lehet Wenger számára, ugyanakkor a Manchester United is igényt tart Otamendi szolgálataira, így vélhetően mélyen a zsebébe kell nyúlnia a francia menedzsernek, ha szerződtetni kívánja az FC Portót is megjáró védőt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik