Arsenal: csapattársa szerint mégsem távozik Alexis Sánchez

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.11. 14:56
Több kérő is akadt az utóbbi időszakban az Arsenal csatáráért, Alexis Sánchezért, klubbéli csapattársa viszont mégis úgy véli, hogy a futballista a maradás mellett dönt.  

Bár néhány nappal ezelőtt napvilágot látott a hír, mely szerint az Arsenal megegyezett a Manchester Cityvel Alexis Sánchez átigazolásáról, a chilei játékos klubtársa, Per Mertesacker nemrégiben meglepő választ adott arra a kérdésre, hogy szerinte Sánchez marad-e jelenlegi klubjánál. az Arsenal megegyezett a Manchester Cityvel Alexis Sánchez átigazolásáról, a chilei játékos klubtársa, Per Mertesacker nemrégiben meglepő választ adott arra a kérdésre, hogy szerinte Sánchez marad-e jelenlegi klubjánál.

„Igen, mindenképp. Erős csapatunk van, és egyik játékosunkat sem szeretnénk elveszíteni. A szerződésük utolsó évében is szükségünk van rájuk, nem tehetjük meg, hogy elengedjük őket. Ha arról beszélünk, hogy a bajnoki címért szeretnénk harcolni, akkor meg kell tartanunk a legjobb játékosainkat, ez a siker kulcsa” – vélekedett a németek világbajnoka.

„Alexis lenyűgözően teljesített a Konföderációs Kupán. Igazi harcos a pályán. Jelenleg nyaral, ezért van csönd körülötte. Szerintem viszont olyan gyorsan vissza akar térni, amennyire csak lehet, mert utálja a nyaralásokat, és azt, amikor minden túl nyugodt. Alig várom, hogy együtt játszhassak vele az utolsó szezonomban, és tudom, hogy ő is így gondolja ezt” – mondta az idény végén pályafutását befejező játékos, aki ezt követően az Arsenal akadémiájának vezetője lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik