Anglia: bejelentette visszavonulását Peter Crouch

Vágólapra másolva!
2019.07.12. 12:14
null
Itt a vége, visszavonul Peter James Crouch (Fotó: AFP)
Felhagy a profi labdarúgással Peter Crouch 42-szeres angol válogatott labdarúgó – jelentette be a 38 éves támadó a hivatalos Twitter-oldalán.

„Sok hezitálás után döntöttem úgy, hogy a nyáron visszavonulok a labdarúgástól. A csodálatos játékunk mindent megadott nekem. Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki segített eljutni erre a szintre, és ilyen sokáig ott maradni. Ha tizenhét éves koromban azt mondja valaki, hogy világbajnokságon fogok játszani, BL-döntőben lépek pályára, FA-kupát nyerek, száz gólt szerzek a Premier League-ben, csak legyintettem volna rá. Teljes mértékben valóra vált az álmom” – írta Crouch a Twitteren.

A 201 centiméter magas Crouch legutóbb a Burnley játékosa volt, előtte többek között szerepelt a Tottenhamben és a Liverpoolban is. 2006-ban a Poollal lett FA-kupa-győztes, ugyanebben az évben az angol Szuperkupát is megnyerte.

Az angol válogatottban 42 mérkőzésen 22 gólt szerzett, ott volt a 2006-os és a 2010-es világbajnokságon is.

Crouchot sokan szeretik a jó humora miatt, emellett jellegzetes robotos gólöröme is minden szurkolónak emlékezetes marad.

Peter Crouch on Twitter

After a lot of deliberation this summer I have decided to retire from football ! Our wonderful game has given me everything. I'm so thankful to everyone who helped me get there and to help me stay there for so long. X


Peter Crouch on Twitter

If you told me at 17 I'd play in World Cups , get to a champions league final , win the Fa cup and get 100 @premierleague goals I would have avoided you at all costs. It's been an absolute dream come true



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik