A skótok sztárjának Magyarországon élnek a rokonai

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.04.18. 14:58
John McGinn néhány rokona Magyarországon él (Fotó: Getty Images)
Exkluzív interjút készített a Spíler Tv az Aston Villa Arsenal elleni idegenbeli sikere után a birminghamiek skót válogatott játékosával, John McGinn-nel, aki elárulta, nagybátyja és unokatestvérei Magyarországon élnek.

Mint ismert, általános meglepetésre az Aston Villa 2–0-ra nyert az Emiratesben az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 33. fordulójában. A mérkőzés után a Spíler Tv helyszíni stábja a birminghamiek középpályásával, John McGinn-nel készített interjút, melyből kiderült, hogy a skót válogatott labdarúgó rokonai Magyarországon élnek.

A riporter egyik korábbi magyar csapattársáról, Bogdán Ádámról kérdezte McGinnt, akivel még a Hiberniannál játszottak együtt.

„Nagyon jó srác és kiváló kapus volt. Szerettem vele együtt játszani, remek csapattárs volt. Néhány héttel ezelőtt küldött egy üzenetet, de elfelejtettem válaszolni neki, amiért elnézést kérek” – mondta a magyar kapusról John McGinn, majd meglepő dolgot árult el családjáról.

„Egyébként a nagybátyám, édesapám testvére Sopronban él, vannak magyar unokatestvéreim is, Márk és Tamás. Ők félig skótok, féli magyarok. Figyelem a magyar válogatottat, a nyáron találkozunk is velük, izgalmas lesz” – árulta el John McGinn, akinek emiatt is különösen pikáns lesz a nyári németországi Európa-bajnokságon a Magyarország–Skócia csoportmeccs.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik