Liverpool: Szoboszlai kihagyja a Ligakupa-döntőt – sajtóhír

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.02.14. 18:46
Liverpool FC v Arsenal FC - Premier League
Úgy tűnik, még várni kell Szoboszlai Dominik visszatérésére (Fotó: Getty Images)
Szoboszlai Dominik sérülése még nem jött rendbe teljesen, emiatt minden bizonnyal kihagyni lesz kénytelen a Chelsea elleni február 25-i Ligakupa-döntőt.

 

Portálunkon is hírt adtunk arról, hogy Szoboszlai Dominik sérüléséről több ellentétes hír jelent meg az elmúlt napokban. A Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp a múlt hét pénteken még nem tudott biztosat mondani a magyar játékos visszatérését illetően, ám most Chris Bascombe, a „vörösökhöz” közel álló, általában jól értesült újságíró a The Telegraph hasábjain úgy fogalmazott: Szoboszlai továbbra is kezelést kap a combhajlító-sérülésére, és várhatóan lemarad majd a Chelsea elleni Ligakupa-döntőről.

Mint ismert, Szoboszlai a Newcastle elleni január eleji sérüléséből viszonylag hamar visszatért, a Norwich elleni gólpassza és a Chelsea elleni gólja után úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben. Nem sokkal később azonban kiújult a sérülése, emiatt egyebek között az Arsenal elleni rangadót is ki kellett hagynia a Premier League-ben, és most úgy néz ki, újabb fontos meccsen, a Ligakupa-döntőben sem számolhat vele edzője.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik