PL: világrekord összeget ajánl Szalahért az Al-Ittihad – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2023.09.05. 20:48
null
Világrekord összeget ajánlottak Szalahért (Fotó: AFP)
A szaúdi Al-Ittihad továbbra is mindent megtesz, hogy szerződtesse a Liverpool klasszis csatárát, Mohamed Szalahot. A The Sun információi szerint a dzseddaiak világrekordot jelentő 215 millió fontos ajánlatot tettek az egyiptomiért.

Az angol sajtóhírek szerint a szaúdi klub képviselői hétfőn elrepültek Londonban, hogy megtegyék a végső, 215 millió fontos ajánlatukat Szalahért. Mivel Szaúd-Arábiában is már nagyon közeledik az átigazolásii idény vége – csütörtök éjfélig lehet megkötni az utolsó üzletet –, már több lehetősége nem lesz idén a Liverpoolnak megválni a 31 éves támadójától.

A napokban a „vörösök” ugyan már visszautasítottak egy 170 millió fontos ajánlatot, és a liverpooli klubtól többen – köztük Szoboszlai Dominik – megerősítették, hogy az egyiptomi nem szeretné elhagyni a gárdát, ennek ellenére sem áll le Karim Benzema csapata.

Sajtóinformációk alapján Szalah 2.45 millió fontot keresne hetente új klubjánál, a mezeladásaiból befolyó összeg nagy részét is megkapná, sőt részesedést is kaphatna legalább három szaúdi óriásvállalattól.

Az eddigi legdrágább átigazolási összeg egyébként jelenleg Neymar nevéhez fűződik, akiért 200 millió fontot fizetett a Paris Saint-Germain 2017-ben, hogy elcsábítsa a Barcelonától.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik