PL: pszichológushoz fordul a Tottenham brazil játékosa

Vágólapra másolva!
2023.09.14. 08:11
null
Richarlison nehéz időszakon ment keresztül (Fotó: Getty Images)
Sokaknak feltűnt, hogy a brazil labdarúgó-válogatott Bolívia ellen 5–1-re megnyert vb-selejtezőjén a hazaiak csatára, Richarlison könnyekben tört ki, miután a brazilok szövetségi kapitánya, Fernando Diniz lecserélte őt.

 

A 26 esztendős labdarúgó a meccs után azt nyilatkozta, hogy a sírás bizonyos pályán kívüli eseményeknek szólt. Richarlison később az O Globónak is beszélt a mögötte levő időszakról.

„Az elmúlt öt hónapban egy viharos időszakot éltem át a pályán kívül. Szerencsére a dolgok azóta rendeződtek odahaza, és a pénzsóvár emberek már nincsenek a közelemben. Szép lassan minden sínre kerül, és biztos vagyok benne, hogy a Tottenhamben is formába fogok lendülni. Visszatérek Angliába és keresek egy pszichológust, hogy megerősítsem az elmémet” – fogalmazott Richarlison, aki a brazil lap szerint a közelmúltban rúgta ki az ügynökét, Renato Velascót.

A brazil támadót 2022 nyarán 60 millió fontért szerződtette a Tottenham az Evertontól, aki viszont az azóta lejátszott 40 tétmérkőzésén mindössze négy gólt szerzett.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik