Liverpool: „Tudjuk, mennyire jók” – Fabinho Mac Allisterről és Szoboszlairól

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2023.07.09. 17:59
null
Fabinho már megkezdte a felkészülést a következő idényre (Fotó: Getty Images)
A Liverpool hivatalos oldalán adott interjút a klub védekező középpályása, Fabinho, aki a klub középpályájának reformjáról, valamint a két új érkezőről, Alexis Mac Allisterről és Szoboszlai Dominikról is beszélt.

 

„Elveszítettünk három olyan középpályást, aki nagyon fontos szerepet játszott az elmúlt öt, talán hat évben. Jó, hogy szereztünk minőségi játékosokat a helyükre, mivel szükség is lesz rájuk” – kezdi Fabinho.

A brazil válogatott középpályás szerint a csapat játékstílusa miatt nem elég három vagy négy játékos a középpályán, így mindenképpen jó, hogy megszerezték Alexis Mac Allistert és Szoboszlai Dominikot.

„Játszottunk már ellenük, így tudjuk, milyen jók. Örülök, hogy csatlakoztak a csapathoz.”

A nyári átigazolási időszakban már négy játékos távozott Jürgen Klopp csapatából, az új idényt Roberto Firmino, James Milner, Alex Oxlade-Chamberlain és Naby Keita is másik együttesben kezdi meg.

„A futball már csak ilyen, néha elveszítünk pár jó barátot” – reagált Fabinho a keretet érintő változásokra. Hozzátette, még nem találkozott az új igazolásokkal, mivel még nyaralnak, de reméli, egyszerű lesz a beilleszkedésük, és gyorsan felveszik a ritmust.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik