Liverpool: ezeken a csatornákon láthatja Szoboszlai tétmeccseit

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2023.07.13. 12:16
null
Szoboszlai Dominik mérkőzései több magyar csatornán is feltűnhetnek (Fotó: Getty Images)
Nem változott meg a Premier League-mérkőzések hazai közvetítési jogainak tulajdonosi köre, azaz a 2023–2024-es idény összecsapásait is a Spíler Tv-n és a Match4-en követhetjük figyelemmel.

Szoboszlai Dominik Liverpoolba szerződése után megnőtt a jelentősége annak, mely csatornákon követhetjük a Liverpool bajnoki mérkőzéseit.

A Premier League mérkőzéseit ugyanúgy közvetítik, ahogy az előző idényben, azaz Magyarországon az összecsapások 75 százalékát a Spíler Tv, 25 százalékát a Match4 közvetíti majd.

Az FA-kupa mérkőzéseinek közvetítési joga a Spíler Tv-é, s a Liverpool érdekelt még a Ligakupában is, azt a sorozatot a Match4 közvetíti itthon.

Az európai kupák közül az Európa-ligában indul a Pool, a sorozat főtáblás mérkőzéseinek közvetítési jogán is két csatorna osztozik. Az MTVA választ ki elsőként minden fordulóból egy mérkőzést, a „maradékból” az RTL közvetít találkozókat.

Az előző idényben az M4 Sport közvetítette a Ferencváros összes mérkőzését, de ha az FTC az idén a Bajnokok Ligája főtáblájára jut, kétségtelen, hogy a Liverpool lesz a kiválasztott. Esetleg összejöhet egy Fradi–Pool csoportmeccs is az El-ben…

Ami a felkészülési mérkőzéseket illeti, az első összecsapása Karlsruhéban lesz a Liverpoolnak, jövő szerdán 18.30-kor stadionavatót játszanak a német másodosztályú csapattal. A meccset a Red Bull tulajdonában lévő Servus Tv élőben közvetíti Németországban, arról nincs információnk, hogy Magyarországon bármelyik csatorna megvette volna a közvetítési jogot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik