PL: a Newcastle is kinézte, de a Spursszel egyezett meg Maddison – sajtóhír

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2023.06.27. 13:53
Az elmúlt hetekben a Newcastle és a Tottenham is élénken érdeklődött a Premier League-ből kiesett Leicester angol válogatott középpályása, James Maddison iránt – az olasz transzferguru, Fabrizio Romano szerint a londoniak nyerik a 26 éves labdarúgóért folyó versenyt.

A Tottenham megállapodott a személyes feltételekben James Madisonnal, mivel a játékos klubjával, a Leicesterrel is jól alakulnak az egyeztetések – adta hírül az átigazolási ügyekben jól értesült olasz újságíró, Fabrizio Romano.James Madisonnal, mivel a játékos klubjával, a Leicesterrel is jól alakulnak az egyeztetések – adta hírül az átigazolási ügyekben jól értesült olasz újságíró, Fabrizio Romano.

A transzferguru hozzátette, a Spurs elnöke, Daniel Levy aktívan részt vesz a tárgyalásokban, mindent megtesz azért, hogy a lehető leghamarabb nyélbe üssék Maddison szerződtetését.

Amennyiben a 26 éves középpályás valóban a Tottenham futballistája lesz, úgy adja magát a kérdés, a Newcastle ajánlatot tesz-e Szoboszlai Dominikért az RB Leipzignek. Mint ismert, eddig arról szóltak a hírek Angliában, hogy a Newcastle két támadó középpályást nézett ki, a magyar mellett Maddisont, ám közben a Milannal folytatott egyeztetéseket a védekező középpályás, Sandro Tonali megszerzéséről. Tonaliról a hírek szerint már megegyeztek, Maddison pedig Londonba mehet, így akár el is kezdődhetnek a konkrét tárgyalások Szoboszlairól, ha a Newcaslte-nak marad még pénze az átigazolásokra szánt nyári büdzséből a magyar játékosra, miután 70 millió euró körüli összeget kifizet az olaszért...

 


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik