PL: a Leeds meccsén tér vissza a könyöklő partjelző

Vágólapra másolva!
2023.04.18. 16:12
null
Hatzidakis (középen) és Robertson már tisztázták az esetet (Fotó: Getty Images)
Nagy felháborodást váltott ki, amikor az Arsenal elleni bajnoki mérkőzésen (2–2) az első félidő lefújása utáni paprikás pillanatokban Constantine Hatzidakis partjelző torkon könyökölte a liverpooli Andrew Robertsont. A játékvezető asszisztensének tettét alaposan megvizsgálta a Labdarúgó-szövetség (FA), majd nem büntette meg, sőt, az előttünk álló hétvégén már újra feladatot kap.

Constantine Hatzidakis az eset után bocsánatot kért a Liverpool skót védőjétől, aki ezt el is fogadta, s úgy tűnik, ez az FA-nek is elegendő volt. Korábban ugyanis úgy nézett ki, hogy Hatzidakis akár súlyos büntetést kaphat, ez azonban elmaradt, sőt, két forduló kihagyása után a 33. fordulóban már ismét munkába állhat a Premier League-ben.

Az Athletic információja szerint ugyanis a Hatzidakis a Leeds United–Leicester City bajnokin lesz a videóbíró Stuart Attwell segítője, vagyis VAR-asszisztensként tér vissza az élvonalba, ám a másodosztályban már a héten feladatot kap, ráadásul a pályán: szombaton a Preston North End–Blackburn Rovers meccs egyik partjelzője lesz.



 


 

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik