Bristol City: külön honlapon vezetik, mikor kaptak legutóbb büntetőt

M. M.M. M.
Vágólapra másolva!
2023.01.16. 10:48
null
A Bristol City szurkolói (fotó: Getty Images)
A Bristol City panaszt nyújtott be a hivatásos játékvezetőket tömörítő szervezetnél Angliában (PGMOL), mivel a csapat 15 hónapja nem kapott büntetőt tétmérkőzésen. E tény a szurkolók figyelmét sem kerülte el...

Komoly aggodalommal tölti el a Bristol City menedzserét, Nigel Pearsont, valamint a csapat szurkolóit, hogy a csapatnak már jó ideje nem fújnak be tizenegyest a játékvezetők. A szurkolók még egy weboldalt is létrehoztak, amelyen számon tartják azt, hogy mennyi idő telt el az utolsó büntetőjük óta, illetve az eddigi utolsó és az azt megelőző tizenegyes között.

Ez alapján kiderül, hogy Nagy Ádám korábbi csapata 435 napja nem rúghatott tizenegyest, azt megelőzően pedig 287 napot kellett várniuk arra, hogy egy játékvezető büntetőrúgást ítéljen az együttes javára. A legutóbbi tizenegyest 2021. november 6-án Chris Martin végezhette el – sikeresen – a Coventry City elleni bajnoki mérkőzésen.

Nigel Pearson a gárda Swansea elleni FA-kupa-mérkőzését követően fakadt ki, és azóta a klub panaszt nyújtott be a PGMOL-nél (Hivatásos Játékvezetők Szakszervezete). „A tizenegyesek meg nem ítélése érthetetlen. Ez aggasztó a játékra és csapatunkra nézve. Amikor visszanéztem a két tizenegyesgyanús esetet az első félidőből, a bírók nevében szégyelltem magam” – zárta mondandóját Pearson.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik