Anglia: szívszorító üzenetet és 26 pennyt küldött kedvencének a nélkülöző kisfiú

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.02.16. 14:49
null
Joe a kedvenc játékosának, Harry McKirdynek küldte a levelet (Fotó: Getty Images)
Felhívást tett közzé az angol negyedosztályban szereplő Swindon Town: keresik azt a 6 éves kisfiút, aki egy szívszorító levelet és 26 pennyt küldött a klubban szereplő kedvenc futballistájának, az FA-kupában a Manchester Citynek betaláló Harry McKirdynek.

 

Joe, a levélíró nem tüntette fel a teljes nevét és a címét sem, így a Swindon Town nem tudta felvenni a kapcsolatot vele, ezért felhívást tett közzé a Twitter-oldalán. Szeretné, ha jelentkezne valaki, aki felismeri a kisfiú írását.

Joe a levélben elmagyarázta, ugyan szeretne kilátogatni a csapat mérkőzéseire, de a családja ezt nem engedheti meg magának.

„Az anyukámnak nincs elég pénze ahhoz, hogy kimehessünk a Swindon Town meccseire. Ki kell fizetnie az ebédemet az iskolában – áll a kézzel írott levelében, amelyhez hozzáerősítettek 26 pennyt ragasztószalaggal. – Szeretem a Swindon Townban játsztó Harry McKirdyt. Egy nap eljövök majd.”

A ligában a 8. pozíciót elfoglaló csapat abban reménykedik, hogy megtalálja a kisfiút, és VIP-szolgáltatás keretén belül megvendégelheti egy bajnokira.

Angliában virálissá vált a szívszorító levél, és már most 1800 fontot gyűjtöttek a nélkülöző kisfiúnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik