Kép: kilencéves kisfia nyírta kopaszra az Everton focistáját, az ok megindító

T. M.T. M.
Vágólapra másolva!
2021.02.02. 08:49
Az Everton labdarúgócsapata középpályásának, Allannek a kilencéves kisfia, Miguel kiskora óta autoimmun betegséggel küzd, aminek következtében foltosan hullik a haja. Édesapja most megható tettet hajtott végre, hogy ne érezze magát egyedül.

Az Everton játékosának, Allannek kilencéves kisfia négyéves kora óta autoimmun betegséggel, alopeciával küzd, aminek következtében foltosan hullik a haja. Habár Miguel nem igényel speciális kezelést, és nem súlyos a betegsége, édesapja mégis szerette volna jobb kedvre deríteni őt, mivel sokszor megbámulják az emberek a kinézete miatt.

A brazil középpályás nem mást talált ki, mint hogy kisfia segítségével levágatta saját haját, annak érdekében, hogy Miguel ne érezze magát egyedül. Allan később Instagramon osztotta meg gyermeke történetét.

„Amikor Miguel négyéves volt, alopeciát diagnosztizáltak nála. Súlyos? Van valami egyéb problémája? Kell-e kezelést kapnia? Nem. Az egyetlen gond az esztétika. Miguel nagyon egészséges, és hál' Istennek ritkán kell gyógyszert szednie. Boldog gyerek, mindig nevet, tele van élettel. Előfordul, hogy még saját magát is kigúnyolja. Néha azonban elszomorodik amiatt, hogy az emberek megbámulják és kérdezgetik. Nem akarom őt így látni. Ő így tökéletes, és Isten így álmodta meg nekünk” – írta megható posztjában Allan.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik