FFT: Van Dijk, akiért az utolsó fityingig megérte

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.17. 15:11
A FourFourTwo idei díjazottjai közül az év igazolásának választott Virgil van Dijk brutális összegű januári szerződtetése után sokan kétségbe vonták, hogy megtérül a kiadás. Hosszú ideig tartó nehéz időszakot és személyes küzdelmet követően a futballista tudja, hogyan kell ezeket a véleményeket elhallgattatni.

„Egy csatárnak sem volt esélye ellene – magyarázza Virgil van Dijk egykori akadémiai edzője a FourFourTwo-nak. – Erős volt, és ösztönösen tudta, melyik pillanatban veheti el a labdát az ellenféltől. Elképesztően jól pozicionálta magát, mintha megérezte volna, hol védekezhet a leghatékonyabban.”„Egy csatárnak sem volt esélye ellene – magyarázza Virgil van Dijk egykori akadémiai edzője a FourFourTwo-nak. – Erős volt, és ösztönösen tudta, melyik pillanatban veheti el a labdát az ellenféltől. Elképesztően jól pozicionálta magát, mintha megérezte volna, hol védekezhet a leghatékonyabban.”

Persze volt, amit meg kellett tanulnia.

„De néha úgy tűnt, mintha hanyag lenne – mondja Van Loon.Némelyik edző egyenesen azt hitte, lusta.”

Nos, nem volt az, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a védő egészen Liverpoolig jutott, megkapva az esélyt, hogy a világ legjobbja legyen.

Fordulatos története a FourFourTwo-n, a teljes cikket elolvashatja ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik