Angol Ligakupa: Wenger ismét összecsap egy Fergusonnal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.20. 13:21
null
Arsene Wenger és Sir Alex Ferguson (Fotó: AFP)
Szerda este az Arsenal az angol harmadosztályú Doncaster Roverst fogadja az angol Ligakupa harmadik fordulójában. A Legue One-ban szereplő együttes kispadján Darren Ferguson, a Manchester Unitedet 26 éven át irányító Sir Alex Ferguson fia ül, aki pályafutása során először mérheti össze tudását Arsene Wengerrel, az Arsenal legendás menedzserével.

 

„Óriási tisztelet jellemzi édesapám és Wenger kapcsolatát – nyilatkozta Darren Ferguson. Nagyon jól kijönnek egymással. Nyilván, annak idején rendkívül kiélezett volt a rivalizálásuk, de ez természetes. Olyannyira jóban vannak, hogy Arsene szerezte a jegyeket édesapámnak a szerdai mérkőzésre. Megtiszteltetés számomra ilyen tapasztalt menedzser ellen készülni. Wenger nagyszerű szakember és fantasztikus pályafutás áll mögötte.”

Az 1990-es évek végén és a XXI. század elején az angol futball az Arsenal és a Manchester United versengésétől volt hangos. Wenger és Ferguson tucatnyinál is többször keveredett nézeteltérésbe és indulatos szóváltásba egymással.

ANGOL LIGAKUPA
3. FORDULÓ

20.45: Arsenal–Doncaster Rovers (III.)
20.45: Chelsea–Nottingham Forest (II.)
20.45: Everton–Sunderland (II.)
21.00: West Bromwich Albion–Manchester City
21.00: Manchester United–Burton Albion (II.) (Tv: Digi Sport2)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik