Edzősors: Manchester! Madrid! Nagy verseny Mourinho-ügyben

Vágólapra másolva!
2016.04.08. 11:52
null
José! Mi az igazság? (Fotó: Reuters)
Az angol sajtóban merőben különböző információk – találgatások? – látnak napvilágot José Mourinho közeljövőjével kapcsolatosan. Pénteken például az egyik lap a Manchester United következő menedzsereként látja, a másik szerint viszont a Real Madrid vezetőedzője lehet.

 

A két klub felvetése Mourinho következő állomásaként önmagában nem újdonság, bár a manchesteri vonal régebb óta él, mint a realos, és jóval több hírt gerjesztett már. Esetleges madridi visszatérése ennek ismeretében kevésbé valószínű.

A Mirror – és a Mundo Deportivo – pénteken mégis arról számolt be, hogy Zinédine Zidane napjai meg vannak számlálva a Real Madridnál, ha nem jut be a BL-elődöntőbe. (A blancók a BL-negyeddöntő első felvonásán 2–0-ra kikaptak a Wolfsburg vendégeként.) Viszont Louis van Gaal biztosan az MU élén marad, amennyiben csapatával BL-kvalifikációt szerez. Az angol együttes jelenleg ötödik, de csak egy ponttal marad el a már BL-indulást jelentő negyedik helyen álló városi rivális Citytől. Igaz, a hatodik WHU hátránya eközben csupán két pont vele szemben.

A The Sun ugyanakkor azt írja a portugál szakemberről, hogy Manchester közelében keres házat, miután szóbeli megállapodást kötött az MU-val. Jelenleg Sir Alex Ferguson klubigazgató írásos visszaigazolását várja a májusi(!) munkakezdésről.

Vajon hol köt ki Mourinho? Manchesterben? Madridban? Vagy harmadik lehetőség valósul meg? Melyik angol lapnál tudják az igazságot, vagy legalábbis járnak hozzá közelebb?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik