PL: „Ő a csapat sztárja” – Ranieri leszögezte, nem eladó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.23. 16:15
Claudio Ranieri, a Leicester City menedzsere szerint Rijad Mahreznek nem kell elhagynia a klubot ahhoz, hogy tovább építse a karrierjét.

„Meg akarjuk tartani Rijad Mahrezt, ő pedig velünk akar maradni, ilyen egyszerű. Fejlődnie kell, és ha fejlődik, az egész csapat is vele javul, akkor meg mi oka lenne máshová igazolni? Ő a csapat sztárja – mondta Claudio Ranieri. – Együtt fejlődött a csapattal, az előző szezonban a tabella alsó felében volt az együttes, a kiesés ellen harcolt, senki sem figyelt a Leicester Cityre, most bezzeg mindenki rólunk beszél, és ez biztosan nyomást helyez rá is.”Claudio Ranieri. – Együtt fejlődött a csapattal, az előző szezonban a tabella alsó felében volt az együttes, a kiesés ellen harcolt, senki sem figyelt a Leicester Cityre, most bezzeg mindenki rólunk beszél, és ez biztosan nyomást helyez rá is.”

„Képes kell, hogy legyen kezelni ezt a megváltozott helyzetet, a megnőtt nyomást. Tudnia kell, hogy ami a pályán történik, az a fontos, nem pedig az, amit a televízióban mondanak, vagy az újságokban írnak róla.”

Ranieri szerint a Leicester Citynek nincs szüksége arra a pénzre, amit Mahrez és Jamie Vardy eladásáért kapna. „A szezon végéig biztosan velünk maradnak, sőt utána is, ha jó helyen zárunk a Premie League-ben.”

„A teher most a nagy csapatokon van. Az előző szezon ezen időszakában a Leicester Cityn volt a nyomás, mert a klub a kiesés elől menekült. Most viszont nincs rajtunk teher, élveznünk kell a futballt, és felszabadultan kell játszanunk.”

A 24 éves, algériai válogatott Mahrez tizenhárom góllal és hét gólpasszal segítette a „rókákat” a Premier League aktuális szezonjában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik