Pool: Mignolet a Facebookon válaszolt a kritikákra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.28. 18:29
Simon Mignolet, a Liverpool labdarúgócsapatának belga kapusa olyan statisztikai adattal válaszolt az őt érő kritikákra, amelyre méltán lehet büszke, mégsem mindenkit győz meg.

Sokak szerint Simon Mignolet az egyik felelős a Liverpool gyenge őszi idényéért. Valóban nem pályafutása legjobb hónapjai voltak a legutóbbiak, karácsony másnapján azonban a „vörösök" 1–0-ra nyertek vele a kapuban a listavezető Leicester City ellen.

A belga kapusnak ez volt 2015-ben a 15. olyan mérkőzése az angol élvonalban, amelyen nem kapott gólt, márpedig e tekintetben ő a legjobb a Premier League-ben a héten véget érő naptári évben. Az erről szóló statisztikai kimutatást meg is osztotta a Facebookon.

Egy felhasználót nem győzött meg („Néha jó vagy, máskor viszont rossz. Próbálj meg kiegyensúlyozott lenni, Simon" – írta a kritikus szurkoló), amit Bogdán Ádám posztriválisa nem hagyott válasz nélkül.

„Kiegyensúlyozottságról beszélsz? A legtöbb kapott gól nélküli mérkőzés a PL-ben ebben az évben kiegyensúlyozottságról tanúskodik. Senki sem tökéletes, több támogatásra lenne szükség az emberektől, ahelyett, hogy folyton a negatívumokat hozzák fel” – reagált Mignolet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik