PL: a szezon legjobb beadója Londonba igazolt – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.19. 20:23
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur hivatalos honlapján adta hírül, hogy szerződtette az élvonaltól búcsúzó Burnley bekkjét, Kieran Trippiert.

A „sarkantyúsok” péntek este hivatalos honlapjukon adták hírül, hogy a legutóbbi idényben mind a 38 PL-meccsen pályára lépő védő átesett az orvosi vizsgálatokon, és aláírta öt évre szóló szerződését a White Hart Lane-en.


„Mikor meghallottam, hogy a Tottenham érdeklődik, egy pillanatig sem gondolkodtam. Alig várom, hogy pályára léphessek egy ilyen hatalmas klub mezében” – mondta a hivatalos bemutatása során a 24 esztendős angol védő, aki Cesc Fabregast, Jesús Navast és Stewart Downingot megelőzve a legjobb beadók listájának első helyén végzett a 2014–2015-ös PL-idényében 92 sikeres csavarással a tizenhatos irányába.

A 2014–2015-ös Premier League-idény legjobb beadói (Fotó: goal.com)
A 2014–2015-ös Premier League-idény legjobb beadói (Fotó: goal.com)

A jobb oldalon bevethető Kieran Trippier ötmillió euróért költözött Londonba, a kezdőcsapatba kerülését pedig Kyle Walkerrel kell majd megharcolnia – már ha a fél Európa által csábított angol védő marad a Spursnél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik