PL: nem tud megbocsátani a rákot legyőző középpályás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.25. 21:34
Jonás Gutiérreznél 2013-ban diagnosztizáltak hererákot, azóta azonban sikerült legyőznie a betegséget. Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Newcastle első csapatába 2014 végén visszatérő középpályás nehéz éveken van túl, és mint elmondta, egyes sérelmein nem tud túllépni.

Az argentin a 2012–2013-as szezon utolsó fordulójában ütközött Bacary Sagnával, a találkozó utáni ultrahangos vizsgálat során pedig kiderült, hererákban szenved a középpályás. Bal heréjét eltávolították, majd kemoterápiás kezeléseken vett részt, amelyekre szervezete jól reagált, és legyőzte a betegséget.

„Épphogy visszatértem, máris megkaptam, hogy jobban járnék, ha keresnék magamnak egy új csapatot. Nem ért meglepetésként, hogy a vezetőség a klub érdekeit nézi, de ebben az esetben talán kivételt tehettek volna. Több mint öt évet lehúztam itt minden probléma nélkül, nem erre számítottam” – mondta a Canal+-nek Gutiérrez.

„Az egészségem volt a legfontosabb, ezért pedig megfizettem. Sosem kértem semmit, mégsem úgy bántak velem, ahogy megérdemeltem. Nem tudok megbocsátani a Newcastle-nek” – tette hozzá az argentin középpályás.

A 31 esztendős Gutiérrez szerződése 2015 nyarán jár le a „szarkáknál”, így ha nem hosszabbít, a következő átigazolási időszakban ingyen távozhat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik