Man. City: CR-ről és Messiről is kiállították, hosszabbított

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.12. 12:39
Martín Demichelis egy évvel meghosszabbította a nyáron lejáró szerződését a Premier League-ben címvédő Manchester City labdarúgócsapatával – jelentette be a klub hivatalos honlapján.

A világbajnoki ezüstérmes középhátvéd ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 30 tétmérkőzésen egy gólt szerzett és négy sárga lapot kapott.

„Németországi pályafutásom során rengeteg tapasztalatot szereztem, úgyhogy nem volt nehéz alkalmazkodni az angliai élethez. A feleségemmel és a fiammal együtt jól érzem magam az országban, megpróbáljuk minél jobban elsajátítani a nyelvet. Jelenleg nagyon élvezem, hogy hétről hétre futballozhatok, de soha nem lehet tudni, mit hoz a jövő” – mondta a manchesteri együttest 2013 óta erősítő Demichelis, aki alapembere volt a brazíliai világbajnokságon ezüstérmet szerző argentin válogatottnak.

A 34 esztendős védő kapcsán napvilágot látott egy érdekes statisztikai mutató, mely szerint ő a futballtörténelem egyetlen játékosa, aki Lionel Messiről és Cristiano Ronaldóról is kapott már piros lapot.

Demichelis a legutóbbi idényben bajnokságot és Ligakupát nyert a Manchester Cityvel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik