Chelsea: „Nem akarok még egy ilyen szezont; ha a Real hív…”

Vágólapra másolva!
2015.03.24. 20:23
null
Cech nem akar még egy ilyen szezont (Fotó: Action Images)
Petr Cech, a Chelsea labdarúgócsapatának rutinos kapusa elmondta, a 2014–2015-ös idényben jó párost alkot Thibaut Courtois-val, ám nem tudja elképzelni a folytatást ilyen helyzetben.

A 32 esztendős kapus 2004-ben igazolt át Franciaországból a Chelsea-hez, amelynél Courtois szerződtetése előtt ő volt az első számú játékos a posztján. A belga kapuvédő remeklése azonban a kispadra szorította a 2014–2015-ös szezonban csupán öt bajnokin játszó Cechet, aki brit lapértesülések szerint hamarosan búcsút int a Stamford Bridge-nek.

„Nem tudom, a vezetőségnek mi a véleménye, de szerintem Courtouis-val remek párost alkotunk. Ez most tökéletesen működik, de nem akarok még egy olyan szezont, mint ez” – mondta a cseh Idnesnek Petr Cech.

A többek között a Real Madriddal, az AS Romával, valamint az Arsenallal összeboronált kapus szerződése 2016 nyarán jár le a Chelsea-nél, piaci értékét a transfermarkt.de 12 millió euróra becsüli.

„Pletykák mindig lesznek, ezekkel sosem foglalkoztam, így most sem teszem. Le kell ülnünk az idény végén a vezetőséggel, valamint a menedzseremmel, és át kell beszélnünk mindent. Vannak ajánlatok, amelyekre nem lehet nemet mondani, ha a Real Madrid hív, biztosan elgondolkodom a távozáson…” – tette hozzá Cech.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik