C. Palace: Nikolics mellett rutinos csatárokat figyelnek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.27. 15:02
Az angol Daily Mail érdeklődésére a Crystal Palace-nál megerősítették, hogy nemcsak az NB I-ben listavezető Videoton gólerős labdarúgója, Nikolics Nemanja után érdeklődnek, hanem két másik csatár is a látószögükben van.



Az angol sajtóban már úgy tudják, hogy a fehérváriak rábólintottak a Premier League 13. helyén álló klub 500 ezer fontos – mintegy 210 millió forintos – ajánlatára, viszont van a kérőben kérdőjel, tekintve hogy a 27 éves Nikolicsnak légiósként nincs jelentősebb tapasztalata jegyzett európai bajnokságban. (Ettől függetlenül neki is van kérője szép számmal.)


A fehérváriak honosított támadója mellett még két további csatár van képben a londoni klubnál: Rudy Gestede és Shola Ameobi.


A 26 éves, 193 cm magas, francia származású, de benini válogatott Gestede 2011 óta játszik a briteknél, előbb a Cardiff City légiósa volt, jelenleg a Blackburn Rovers alkalmazásában áll. Szerződése 2017 nyarán jár le, értékét a transfermarkt.de 1.3 millió fontra taksálja. A Championship most zajló idényében 23 bajnokin tizenkétszer volt eredményes. Ezzel a teljesítménnyel a másodosztályú bajnokság góllövőlistájának ötödik helyén áll.


A 191 cm magas, 33 éves Ameobi tagja volt az angol korosztályos válogatottnak, de felnőttként már Nigériát erősítette. Majdnem két évtizedet húzott le a Newcastle Unitedban, rövid ideig a Stoke City kölcsönjátékosa lehetett, legutóbb a török Gaziantepben játszott. Szabadügynökként csak vele kell megegyezni a szerződtetéséről. Értékét ugyancsak 1.3 millió fontra teszi a transfermarkt.de.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik