MU: elvinnék a Juve védőjét, de csak ha remekel - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.29. 12:10
Olasz sajtóhírek szerint a Manchester United a téli átigazolási időszakban elvinné a Juventus védőjét, Angelo Ogbonnát, de csak ha az olasz hátvéd eleget játszik.

Az MU a Premier League 6. fordulójában 2–1-re legyőzte a West Hamet, de a „vörös ördögök" ettől függetlenül úgy érzik, továbbra sem állt még össze a csapat. 2–1-re legyőzte a West Hamet, de a „vörös ördögök" ettől függetlenül úgy érzik, továbbra sem állt még össze a csapat.

A tervek szerint lesznek is érkezők a télen szép számmal, és bár konkrét célpontokról hivatalosan még nem beszéltek a manchesteriek, az biztosnak tűnik, hogy legalább egy belső védő érkezik 2015 elején.

Korábban a dortmundi Mats Hummelst, valamint a barcelonai Gerard Piquét is szerette volna megszerezni az MU, mostanában viszont Nicolás Otamendi neve került elő a legtöbbször. A Tuttomercatoweb szerint most új célpontja van Louis van Gaalnak, aki szeretne lecsapni a Juventus fiatal hátvédjére, Angelo Ogbonnára.

Sajtóhírek szerint a United menedzsere régóta figyeli az olaszt, és bár remek játékosnak tartja, csak akkor fizetne érte nagyobb összeget, ha Ogbonna a Juventusban elég percet kap, és bizonyít.

A 26 esztendős Juve-védő – aki a szezonban eddig öt bajnokin 417 percnél jár – piaci értéke a transfermarkt.de szerint 10 millió euró körül mozog.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik