Chelsea: újabb három meccs, de az FTC elleni még nincs köztük

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.10. 18:36
Már hat mérkőzésből áll a Chelsea nyári felkészülési programja – de a Ferencváros elleni stadionavató még nem szerepel benne.

Az angol bajnoki bronzérmesjúlius 16-án a Wycombe Wanderers, július 19-én a Wimbledon ellen játszik, majd Ausztriába utazik edzőtáborozni.

Július 23-án Klagenfurtban az osztrák bajnoki 7. Wolfsberger AC-val csap össze José Mourinho legénysége, amelyről kedden az is kiderült, hogy július 27-én Szlovéniába utazik, és az Olimpija Ljubljanánál vendégeskedik. Három nappal később Hollandiában, a Vitesse Arnhem vendégeként lesz jelelésük a „kékeknek”, akik augusztus 3-án a Bundesliga-12. Werder Bremen otthonában lépnek fel.

A Premier League augusztus 16-án rajtol, a Chelsea azon a hétvégén játssza első tétmérkőzését a 2014–2015-ös szezonban, azaz augusztus 3. és a bajnoki rajt közé beférne az FTC elleni felkészülési meccs.

Az FTC-nek az Európa-ligában lesz jelenése, a 2. selejtezőkör mérkőzései július 17-re és 24-re, a 3. selejtezőkör meccsei pedig július 31-re és augusztus 7-re esnek. Az NB I július 25-én rajtol.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik