Arsenal: 30 millió eurós ajánlat Di Maríáért? - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.25. 09:56
null
Di Maríát (balra) három évvel ezelőtt 33 millió euróért vásárolt meg a Real Madrid (Fotó: Reuters)
A Marca értesülései szerint az Arsenal labdarúgócsapata 30 millió eurós ajánlatot készül tenni a Real Madrid argentin válogatott szélsőjéért, Ángel Di Maríáért. Az „ágyúsok” dolgát azonban megnehezítheti, hogy a játékos szíve szerint maradna a spanyol fővárosban.

 

A nyári átigazolási időszakból még hátralévő bő egy hétben mindenképpen „nagy hallal” erősítene az angol bajnokságot egy vereséggel és egy győzelemmel kezdő Arsenal, amely a spanyol lap információi szerint fontolóra vette, hogy 30 millió eurós ajánlatot tesz a Real Madridnak Ángel di Maríáért, akinek a jövője meglehetősen bizonytalan a „királyiaknál”.

A 25 esztendős szélső ugyan már többször kijelentette, maradni szeretne jelenlegi csapatánál, ám Gareth Bale borítékolható érkezésével szinte biztos, hogy kevesebb szerep fog ráhárulni.

Nem elhanyagolható szempont továbbá az sem, hogy jövő nyáron világbajnokságot rendeznek Brazíliában, és az azt megelőző szezonban – jelesül a jelenlegiben – a válogatott, vagy annak közelében lévő játékosok állandó játéklehetőségre vágynak. Nos, ez az, ami Di María számára Madridban nem lenne garantált, ellenben az Arsenalnál, ahol a szurkolók június eleje óta várnak arra, hogy a klubvezetők egy klasszis futballistát szerződtessenek.

A három évvel ezelőtt 33 millió euróért megvásárolt Di María eddig 91 spanyol bajnokin 18 góllal és 44 gólpasszal segítette a Real Madridot.

Egyes sajtóhírek szerint egyébként, ha az argentin szélső átigazolása kútba esne, akkor a londoni klubvezetők figyelme a Swansea spanyol támadója, Michu felé fordulna.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik