Légióssors: az Ipswich több mint egymillió fontért vinné Fülöpöt

Vágólapra másolva!
2010.07.21. 18:35
A skysport.com információi szerint az angol Ipswich labdarúgócsapata konkrét ajánlatott tett a Sunderlandnek az együttes magyar légiósáért, Fülöp Mártonért.

A magyar légiós mindenképpen szeretne elszerződni a Sunderlendből, amelyben nem érzi a bizalmat, függetlenül attól, hogy az első számú kapus, Craig Gordon kéztörés miatt hónapokra kidőlt a sorból. A magyar válogatottban is számításba vett játékos az előző szezon végét kölcsönben a Manchester Citynél töltötte, de a Sunderlandhez visszatérve utóbbi klub menedzsere, Steve Bruce nem számít rá.

Nem úgy Roy Keane, aki korábban éppen a Sunderlandnél dolgozott együtt Fülöppel, akiért kevéssel egymillió font fölötti, nem konkretizált összeget is áldoznának.

Az mindenesetre jelzésértékű, hogy Richard Wright, a Sunderland kapusa zöld utat kapott a távozásra, így Fülöp első számú hálóőr lehetne.

De az is elgondolkodtató, hogy a Sunderland már visszautasított korábban egy egymillió fontos ajánlatot, akkor a Leicester City vitte volna Fülöpöt. A Sunderland ugyanis hárommillió fontot remél érte, bár az eladást minden esetben meghatározza a vevő által felkínált összeg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik