Tottenham: Roman Pavljucsenkóra vadászik a Lokomotiv Moszkva

Vágólapra másolva!
2010.05.18. 10:05
A Sky Sports értesülései szerint a 2009-es orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban negyedik helyen végző Lokomotiv Moszkva a Tottenham orosz támadóját, Roman Pavljucsenkót szerződtetné.

Pavljucsenko számára nem úgy sikerült az angliai kaland, ahogyan azt tervezte és elvárták tőle. Legalábbis eddig. Bár a center 2008 óta tartozik a Tottenham kötelékébe, nem sikerült meghatározó emberré válnia. Az idén télen már-már könyörgőre fogta, hogy engedjék haza, mert különben kimaradhat a vb-keretből. Azóta nemcsak ő, hanem az orosz válogatott is lemaradt a dél-afrikai tornáról, nem úgy a Tottenham a Bajnokok Ligájáról, amely merőben más helyzetet teremtett.

A játékos menedzsere, Oleg Artyemov nem ismerte el az Európa-ligába készülő moszkvai klub megkeresését, mint mondta: szerinte képviseltje kitölti szerződést a Tottenhamnél. Kategorikusan azonban nem akart kijelenteni ezzel kapcsolatosan semmit, mert az szerinte inkorrekt dolog lett volna. Különösen annak fényében, hogy Nyikolaj Naumov klubelnök és Jurij Szjomin vezetőedző mindenképpen klasszis csatárral erősítené meg a nyáron a moszkvai Lokomotivot, s e cél érdekében jelentős anyagi áldozatokra is készek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik