Beckhamnek egyelőre nem sikerült meggyőznie Fabio Capellót

Vágólapra másolva!
2009.01.30. 09:19
Az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Fabio Capello még mindig nem döntötte el, beválogatja-e David Beckhamet a februárban Spanyolország ellen felkészülési mérkőzést játszó együttesébe. Pedig Beckham látványos szabadrúgásgólt szerzett a Genoa elleni bajnokin – igaz, ez mindössze csapata 1–1-es döntetlenjéhez volt elég, a Milan gólszerzőjét pedig sérülés miatt a 71. percben le kellett cserélni.
A Genoa elleni gól sem elég egyelőre
Fotó: Imago (archív)
A Genoa elleni gól sem elég egyelőre
A Genoa elleni gól sem elég egyelőre
Fotó: Imago (archív)
A Genoa elleni gól sem elég egyelőre

Jól sikerült David Beckham bemutatója Fabio Capello szövetségi kapitány előtt a San Siróban, miután a Genoa elleni bajnokin nagyszerű szabadrúgásgólt szerzett – gondolhatta a játékos a találkozó után, még akkor is, ha kisebb húzódás miatt le kellett cserélni, és nem is tudott győzni a Milan.

Csakhogy a jelek szerint Capellónak mindez nem elég, a mester ugyanis még mindig nem tudja, ott lesz-e Beckham a spanyolok elleni felkészülési találkozón.

„Még mindig nem döntöttem, noha elégedett vagyok azzal, amit Beckham a pályán nyújtott. Jobban játszott, mint az elmúlt mérkőzéseken” – mondta Capello.

NÉZZE MEG BECKHAM GENOÁNAK LŐTT GYÖNYÖRŰ GÓLJÁT!



„Mielőtt magam is megbizonyosodtam, milyen formában van Beckham, segítőim figyelték őt, és úgy tűnik, nagyon jól beilleszkedett a Milanba” – tette hozzá az angolok szövetségi kapitánya.

Beckham 2010-es világbajnoki szereplésével kapcsolatban nem mutatkozott túl beszédesnek az edző.

„Először ki kell jutnunk a vb-re; csak azután foglalkozom azzal, ki fog szerepelni a csapatban” – mondta Capello.

Pedig Beckham mindent megtesz azért, hogy újra a válogatottban futballozhasson, hiszen a Los Angeles Galaxy játékosa éppen azért szerepel kölcsönben a Milannál, hogy formában maradjon, és Capello szeme előtt legyen a válogatás időszaka alatt.

Egyelőre mindenesetre úgy látszik, kell még néhány szabadrúgásgól ahhoz, hogy meggyőzze a mestert...
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik