A WBA menedzsere szeretné, ha Gera Zoltán mihamarabb döntene

Vágólapra másolva!
2008.04.23. 23:05
Az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályában (League Championship) szereplő West Bromwich Albion menedzsere, Tony Mowbray mindenképpen szeretné, ha a Gera Zoltán ügye még a nyár előtt tisztázódna. Mint ismeretes: a magyar válogatott csapatkapitányának szerződése az idény végén lejár, s több élvonalbeli klub is élénken érdeklődik iránta.
Gera hozzáállásával egyszer sem volt probléma
Fotó: Action Images
Gera hozzáállásával egyszer sem volt probléma
Gera hozzáállásával egyszer sem volt probléma
Fotó: Action Images
Gera hozzáállásával egyszer sem volt probléma

Gera Zoltánról egyre többet cikkeznek a szigetországban. A magyar játékosnak elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy a West Brom a másodosztályú pontvadászat élén áll, és most már karnyújtásnyira került a feljutástól a Premier League-be.

A Championsip éllovasának, és az egész bajnoki mezőny egyik legtechnikásabb játékosának, Gerának pedig éppen a mostani szezon végén jár le a szerződése. A birminghami együttes természetesen hosszabbítani szeretne a magyarral, aki azonban egyelőre még nem döntött a folytatásról.

„Jelenleg úgy gondolom, Zoltán arra vár, hogy kiderüljön, milyen kérői akadnak majd, és azt kell mondjam, joga is van ezt tenni” – nyilatkozta a Birmigham Mailnek Mowbray, aki hozzátette, a magyar játékos rendkívül óvatosan kezeli a jövőjével kapcsolatos híreszteléseket, s nem sokat árul el jelenlegi csapatának.

„Minden, amit tudunk az az, hogy akár a Real Madrid is várhat a szolgálataira” - tette hozzá Mowbray.

Természetesen nagy valószínűséggel a királyiakat nem érdekli a magyar játékos szerződtetése, ám ha Gera nem a WBA-ban folytatná, azt a menedzser minél hamarabb szeretné megtudni.

„Tökéletesen értem, hogy mi történik, de ez így nem folytatódhat tovább sokáig. Minél hamarabb tudnunk kell, hogy mit csináljunk. Készülnünk kell a következő szezonra, és ha találnunk kell valakit Zoltán megüresedett pozíciójára, a lehető leggyorsabban kell cselekednünk.”

A továbbiakban Mowbray Gera hozzáállását dicsérte, s kiemelte, hogy a magyar játékos amellett, hogy minden nap felmerültek találgatások a jövőjével kapcsolatban, mindig is a csapat hasznára tudott lenni a pályán.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik