Alan Smith 6 millió fontért, öt évre a Newcastle Unitedhez igazolt

Vágólapra másolva!
2007.08.03. 15:18
Alan Smith a Newcastle United labdarúgója lett, pénteken öt éves szerződést kötött. A Manchester United 6 millió fontot kasszíroz a három év után távozó válogatott támadóért.
Cristiano Ronaldo és Alan Smith gólöröme
Cristiano Ronaldo és Alan Smith gólöröme
Cristiano Ronaldo és Alan Smith gólöröme
Cristiano Ronaldo és Alan Smith gólöröme

Sam Allardyce, a „szarkák” új vezetőedzője azt is bejelentette, hogy az Olympique Lyon brazil védője, Cacapa már átesett a kötelező orvosi vizsgálaton, így hamarosan vele is szerződést köthetnek.

Smith átigazolási díjáról csütörtökön állapodott meg a Manchester United és a Newcastle United.

A tavaly télen súlyos lábsérülést szenvedett Smithért több klub is élénken érdeklődött, lévén a „vörös ördögöknél” nem számítottak rá a kezdőcsapatban. A 26 éves válogatott futballista harcolni akart a manchesteri tagságért, de teljesítményével nem győzte meg Sir Alex Ferguson vezetőedzőt.

Alan Smith 2004-ben a Leeds Unitedtől igazolt az Old Traffordra, vasárnap Koman Vladimir csapata, a Sampdoria ellen mutatkozhat be. Szerződése 2009-ig szólt volna az Old Traffordon.

A Newcastle United új menedzsere, Sam Allardyce rendkívül aktív az átigazolási időszakban. Smith előtt már megszerezte Mark Vidukát (Middlesbrough), Joey Bartont (Manchester City), David Rozenhalt (Paris SG) és Geremit (Chelsea). A „szarkák” jelenleg is tárgyalnak az Olympique Lyon brazil vdőjével, Cacapával.

A Manchester United ezen a héten már második csatárát adta el: az olasz-amerikai Giuseppe Rossi a Villarealhoz igazolt.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik