Itt van Amerika
CS. M. 2021.02.08 06:14 Frissítve: 2021.02.08 08:26

Super Bowl: Visszatérünk – Brady a Tampa Bay győzelme után

Mint ismert, a Tampa Bay Buccaneers 31–9-re legyőzte a Kansas City Chiefst az 55. Super Bowlon Tom Brady vezérletével, aki pályafutása során hetedszer lett bajnok. A 43 éves irányító a mérkőzés után világossá tette, hogy esze ágában sincs visszavonulni.


Tom Brady még többet szeretne nyerni (Fotó: Getty Images)

„Bajnokok lettünk, és ezt már soha senki nem veheti el tőlünk. Visszatérünk jövőre is, de ezt már úgyis tudjátok” mondta a mérkőzés utáni díjátadó ceremónián Tom Brady, akit megválasztottak az 55. Super Bowl legértékesebb játékosának is. Pályafutása során már ötödször lett a döntő MVP-je.

A döntő utáni sajtótájékoztatón mindenkinek köszönetet modnott. „Elképesztő, különleges idény van mögöttünk, nagyon büszke vagyok mindenkire a csapatnál, a társaimra, az edzőimre, a teljes stábra – a munka elvégezve.”

A bajnokcsapat vezetőedzője, a 68 éves Bruce Arians hasonló véleményen van, mint irányítója. „Nem megyek sehová. Visszatérek jövőre is, hogy megvédjük a címünket” – mondta.

Patrick Mahomes, a Kansas City Chiefs irányítója is megszólalt az elveszített döntő után.

„A pálya mindkét oldalán, védekezésben és támadásban is jobbak voltak nálunk, gratulációt érdemelnek. Nem foghatjuk a múlt heti sérülésekre, a futball ilyen sport, mindenre fel kell készülnöd. Természetesen nyerni szerettünk volna, és csalódott vagyok, de tovább kell lépnünk, hogy újra visszatérhessünk ide.”


A mérkőzésről IDE kattintva olvashat. 
 
AMERIKAI FUTBALL
NFL, RÁJÁTSZÁS
SUPER BOWL
Tampa Bay Buccaneers–Kansas City Chiefs 31–9
(7–3, 14–3, 10–3, 0–0)

2022.08.16 22:49:07

Amerikai sportok MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. A zene segít a sportolóknak csökkenteni a fáradtságérzetet, növeli a fájdalomtűrő képességüket, valamint javítja a hangulatukat és a motivációjukat. Ezenkívül a megfelelő zenét hallgató sportolók könnyebben ki tudják zárni a pánik és az aggodalom érzését.

2022.08.03 23:20:00

Amerikai sportok MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. »A legsikeresebb sportmenedzserek keményen dolgoznak azon, hogy elsajátítsák ezt az alapvető sportvezetői készséget. Legalább azt tudniuk kell, mikor fogják be a szájukat.«

2022.07.02 23:25:44

Amerikai sportok BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Paolo Maldini vagy Joe Sakic diadala persze nem csupán Milan- vagy Colorado-szurkolóként örömteli hír, azt bizonyítja, hogy sokkal édesebb a siker íze, ha egy klubikon, a teljes pályafutását ott töltő sportoló támaszt fel egy csapatot, amiben bizonyosan óriási szerepe van az érzelmi kapocsnak, az elkötelezettségnek is.

2022.06.19 21:14:51

Amerikai sportok S. TÓTH JÁNOS

ALAPVONAL. Egy olyan (sport)vállalkozásban, ahol a személyi döntésekben az ötvenszázalékos sikerarány előtt már kalapot emelnek, ez különösen figyelemre méltó válogatás volt.

2022.06.17 07:19:23

Amerikai sportok GOBODICS TAMÁS (KEZDO5.HU)

A Celtics csak kapaszkodni tudott a nagydöntő hatodik meccsén • Stephen Curry lett az MVP.