Super Bowl: Visszatérünk – Brady a Tampa Bay győzelme után

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2021.02.08. 06:14
Mint ismert, a Tampa Bay Buccaneers 31–9-re legyőzte a Kansas City Chiefst az 55. Super Bowlon Tom Brady vezérletével, aki pályafutása során hetedszer lett bajnok. A 43 éves irányító a mérkőzés után világossá tette, hogy esze ágában sincs visszavonulni.


Tom Brady még többet szeretne nyerni (Fotó: Getty Images)
Tom Brady még többet szeretne nyerni (Fotó: Getty Images)

„Bajnokok lettünk, és ezt már soha senki nem veheti el tőlünk. Visszatérünk jövőre is, de ezt már úgyis tudjátok” mondta a mérkőzés utáni díjátadó ceremónián Tom Brady, akit megválasztottak az 55. Super Bowl legértékesebb játékosának is. Pályafutása során már ötödször lett a döntő MVP-je.

A döntő utáni sajtótájékoztatón mindenkinek köszönetet modnott. „Elképesztő, különleges idény van mögöttünk, nagyon büszke vagyok mindenkire a csapatnál, a társaimra, az edzőimre, a teljes stábra – a munka elvégezve.”

A bajnokcsapat vezetőedzője, a 68 éves Bruce Arians hasonló véleményen van, mint irányítója. „Nem megyek sehová. Visszatérek jövőre is, hogy megvédjük a címünket” – mondta.

Patrick Mahomes, a Kansas City Chiefs irányítója is megszólalt az elveszített döntő után.

„A pálya mindkét oldalán, védekezésben és támadásban is jobbak voltak nálunk, gratulációt érdemelnek. Nem foghatjuk a múlt heti sérülésekre, a futball ilyen sport, mindenre fel kell készülnöd. Természetesen nyerni szerettünk volna, és csalódott vagyok, de tovább kell lépnünk, hogy újra visszatérhessünk ide.”


A mérkőzésről IDE kattintva olvashat.

AMERIKAI FUTBALL
NFL, RÁJÁTSZÁS
SUPER BOWL
Tampa Bay Buccaneers–Kansas City Chiefs 31–9
(7–3, 14–3, 10–3, 0–0)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik