NFL: simán nyert a Los Angeles Rams a Seattle Seahawks ellen

SZ. R.SZ. R.
Vágólapra másolva!
2021.10.08. 07:44
null
Nem tudta megállítani a Seahawks a Ramst (Fotó: Getty Images)
Nagyszerű harmadik játékrésznek köszönhetően, hátrányból 26–17-re győzte le a Los Angeles Rams a Seattle Seahawksot a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 5. fordulójának nyitó mérkőzésén

A mérkőzés előtt két győzelemmel és két vereséggel álló Seahawks a pont nélküli első játékrészt követően megszerezte az előnyt D. K. Metcalf passzolt touchdownjával – aki így egymás után három héten tudott TD-t szerezni –, így hiába szerzett mezőnygólt még a nagyszünet előtt Matt Gay, a folytatásnak 7–3-as állásnál vághattak neki a felek.

A harmadik negyed aztán megalapozta a Rams győzelmét, hiszen 11 perc alatt két touchdownt és egy extra pontot is láthatott a közönség, amelyekkel 13–0-ra megnyerte a játékrészt a vendégcsapat. A záró játékrészben aztán mindkét együttes egyaránt tíz pontot szerzett, így a Los Angeles 26–17-re győzött.

A mérkőzés legjobbja Robert Woods, a vendégek elkapója volt, aki a legtöbb yarddal (150), elkapással (12) és céllal (14) fejezte be a találkozót.

A Los Angeles Rams öt mérkőzés után négy győzelemmel és egy vereséggel a Nyugati Divízió második helyén áll, míg a Seattle Seahawks az utolsó.

AMERIKAI FUTBALL
NFL, ALAPSZAKASZ
5. FORDULÓ
Seattle Seahawks–Los Angeles Rams 17–26

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik