Itt van Amerika
D. S. B.
2023.02.08 13:17 Frissítve: 2023.02.08 15:35

NFL: Rodgers négy napnyi teljes sötétség után dönt jövőjéről

A Super Bowl után a Green Bay Packers amerikaifutball-csapatának irányítója, Aaron Rodgers négy napot és négy éjszakát tölt teljes sötétségben, s tervei szerint ez után dönt jövőjéről – írja a CBS. 

 

Aaron Rodgers négy napnyi teljes sötétség után dönt jövőjéről (Fotó: Getty Images)

A Packers 8–9-es mérleggel a Nemzeti főcsoport (NFC) tizedik helyén zárta az amerikaifutball-liga (NFL) alapszakaszát, így nem jutott rájátszásba. Az idény végeztével viszont sokan a Green Bay irányítójának, Aaron Rodgers jövőjéről érdeklődnek.

Mint megírtuk, a quarterback nemrég megnyerte a Pebble Beach-en rendezett Pro-Am golfverseny amatőr kategóriáját – melyen többek között a walesi labdarúgó, Gareth Bale és a spanyol kosárlabdázó, Pau Gasol is indult –, majd ezt követően kedden interjút adott a The Pat McAfee Show-ban, melyben a jövőjéről is kérdezték.

A négyszeres MVP a hétvégi Super Bowl után négy napra és négy éjszakára teljes sötétségbe vonul, amely lehetővé teszi számára, hogy meghozza a döntést jövőjéről.

„Ez egy lehetőség egy kis önvizsgálatra némi elszigeteltségben és utána sokkal közelebb leszek a végső döntéshez” – mondta Rodgers, kifejtve azt is, számos barátja végigcsinálta már ezt az „elvonulást” és hasznos tapasztalatokat szereztek. Kitért arra is, hogy az érzékszervi megfosztottság miatt hallucinációi is lehetnek, s a házban, ahol elvonul, egy kis résen keresztül fog ételt és italt kapni.

Érdekesség, hogy ha Rodgers a visszavonulás mellett dönt, akkor a mostani idény után három, később a Hírességek Csarnokába is potenciálisan beválasztandó játékos fejezi be játékos-pályafutását a mostani idény után, hiszen a Tampa Bay Buccaneers irányítója, Tom Brady, valamint az Arizona Cardinals védője, J. J. Watt is visszavonult.

2023.03.23 08:58:51

Amerikai sportok nemzetisport.hu

Nem hibázott a Bucks, a Sixers, a Nuggets és a Grizzlies sem.

2023.03.22 09:49:41

Amerikai sportok nemzetisport.hu

Simán nyert Sacramentóban a Celtics, Brooklynt is bevette a Cavs, nyert az Orlando, nem hibázott az Atlanta és a New Orleans.

2023.03.19 10:16:07

Amerikai sportok nemzetisport.hu

A Jazz fordulatos meccsen győzte le a Celticset, míg a Bulls legyőzte a Heatet.

NBA
2023.03.18 09:54:09

Amerikai sportok nemzetisport.hu

A keleti élcsapatok közül a Philadelphia, a Boston és a Cleveland is magabiztos sikert ért el.

NBA
2023.03.17 10:00:09

Amerikai sportok nemzetisport.hu

A Sacramento 2006 után ismét győztes csapat, a Nuggets bejutott a rájátszásba.