NFL: Rodgers négy napnyi teljes sötétség után dönt jövőjéről

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.02.08. 13:17
null
Aaron Rodgers négy napnyi teljes sötétség után dönt jövőjéről (Fotó: Getty Images)
A Super Bowl után a Green Bay Packers amerikaifutball-csapatának irányítója, Aaron Rodgers négy napot és négy éjszakát tölt teljes sötétségben, s tervei szerint ez után dönt jövőjéről – írja a CBS. 

A Packers 8–9-es mérleggel a Nemzeti főcsoport (NFC) tizedik helyén zárta az amerikaifutball-liga (NFL) alapszakaszát, így nem jutott rájátszásba. Az idény végeztével viszont sokan a Green Bay irányítójának, Aaron Rodgers jövőjéről érdeklődnek.

Mint megírtuk, a quarterback nemrég megnyerte a Pebble Beach-en rendezett Pro-Am golfverseny amatőr kategóriáját – melyen többek között a walesi labdarúgó, Gareth Bale és a spanyol kosárlabdázó, Pau Gasol is indult –, majd ezt követően kedden interjút adott a The Pat McAfee Show-ban, melyben a jövőjéről is kérdezték.

A négyszeres MVP a hétvégi Super Bowl után négy napra és négy éjszakára teljes sötétségbe vonul, amely lehetővé teszi számára, hogy meghozza a döntést jövőjéről.

„Ez egy lehetőség egy kis önvizsgálatra némi elszigeteltségben és utána sokkal közelebb leszek a végső döntéshez” – mondta Rodgers, kifejtve azt is, számos barátja végigcsinálta már ezt az „elvonulást” és hasznos tapasztalatokat szereztek. Kitért arra is, hogy az érzékszervi megfosztottság miatt hallucinációi is lehetnek, s a házban, ahol elvonul, egy kis résen keresztül fog ételt és italt kapni.

Érdekesség, hogy ha Rodgers a visszavonulás mellett dönt, akkor a mostani idény után három, később a Hírességek Csarnokába is potenciálisan beválasztandó játékos fejezi be játékos-pályafutását a mostani idény után, hiszen a Tampa Bay Buccaneers irányítója, Tom Brady, valamint az Arizona Cardinals védője, J. J. Watt is visszavonult.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik