NFL: mínusz 17-ről nyert az Eagles, sikeres Rams-rajt

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2019.09.08. 22:40
null
DeSean Jackson (labdával) nagyszerű teljesítménnyel segítette az Eagles támadásait (Fotó: Getty Images)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 100. idényének első hétvégi találkozóin a Baltimore Ravens méretes zakót osztott ki a Miami Dolphinsnak. A Kansas City Chiefs legyőzte a Jacksonville Jaguarst, Philadelphia Eagles 17 pontos hátrányból fordítva győzte le a Washington Redskinst, és a legutóbbi nagydöntő egyik résztvevője, a Los Angeles Rams is sikerrel indította a idényt.


A Philadelphia Eagles úgy fektette két vállra a Washington Redskinst, hogy a fővárosi csapat 17–0-ra is vezetett a második negyedben – a Sasok irányítója, Carson Wentz három TD-átadással és 277 yarddal segítette csapatát, a csapathoz idén visszatérő DeSean Jackson pedig 154 yarddal és két hatpontossal fejezte be a mérkőzést.

A legutóbbi idény legértékesebb játékosa (MVP), Patrick Mahomes 378 yarddal és 3 TD-passzal vezette magabiztos sikerre a Kansas City Chiefst a Jacksonville Jaguars ellen (az elkapó Sammy Watkins 3 TD-t és 198 yardot hozott). A Jaguars irányítója, Nick Foles kulcscsontja eltört, így a cseréjének, az újonc Gardner Minshewnek kellett vezényelnie a mérkőzés nagy részében.

A Baltimore egészen elképesztő termékenysége végül 59 pontos franchise-rekordot eredményezett a minden bizonnyal a 2020-as 1/1-es draftpickre „hajtó” Miami Dolphins ellen (a Ravenst irányító Lamar Jackson 324 passzolt yardja mellett öt TD-passzt is kiosztott).

A Los Angeles Rams második negyedre összeszedett tízpontos előnye háromra is leolvadt a Carolina Panthers ellen, ám a végén még egy TD-vel elhúztak a Kosok, így sikerrel rajtoltak. Futójuk, Todd Gurley 97 futott yarddal vitte előre csapata szekerét, ám védőjátékosuk, Eric Weddle ijesztő fejsérülést szenvedett – a safety a találkozó után Twitteren jelezte, jól van.

theScore on Twitter

Prayers up for Eric Weddle. Scary looking injury.


 

AMERIKAI FUTBALL
NFL, ALAPSZAKASZ
1. FORDULÓ
Carolina Panthers–Los Angeles Rams 27–30
Cleveland Browns–Tennessee Titans 13–43
Jacksonville Jaguars–Kansas City Chiefs 26–40
Miami Dolphins–Baltimore Ravens 10–59
Minnesota Vikings
–Atlanta Falcons 28–12
New York Jets–Buffalo Bills 16–17
Philadelphia Eagles–Washington Redskins32–27

KÉSŐBB
22.05:
Los Angeles Chargers–Indianapolis Colts
22.05:
Seattle Seahawks–Cincinnati Bengals
22.25:
Arizona Cardinals–Detroit Lions
22.25:
Dallas Cowboys–New York Giants (Tv: Sport2)
22.25: Tampa Bay Buccaneers–San Francisco 49ers
Hétfő, 2.20:
New England Patriots–Pittsburgh Steelers (Tv: Sport2)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik