Itt van Amerika
D. Á. 2022.01.25 12:33 Frissítve: 2022.01.25 13:36

NFL: „A családommal kitaláljuk, mi legyen” – Brady a jövőjéről beszélt

Az NFL-ben szereplő Tampa Bay Buccaneers hétszeres Super Bowl-győztes irányítója, Tom Brady hétfőn arról beszélt egy podcastban, hogy a családja nagyban befolyásolja majd a karrierje folytatásáról hozott döntését.

Lehet, hogy Bradyn már soha többé nem látjuk a sisakot (Fotó: Getty Images)


Az elmúlt napokban az ESPN arról számolt be, hogy Tom Brady még nem döntötte el, folytatja-e pályafutását. Bár a világklasszis quarterback már 44 esztendős, így is meglephette ez az információ a legtöbb NFL-rajongót, hiszen szeptemberben még arról beszélt, hogy akár 50 éves koráig is amerikai futballozna.

Hétfő este már nem csupán különböző sajtóhírek hintették el a visszavonulás lehetőségét, hanem maga Brady is.

„Az amerikai futball, a csapattársaim és a velük együtt kitűzött célok is nagyon fontos részei az életemnek. Viszont a nagy különbség a régi önmagamhoz képest, hogy most már öregebb lettem, gyerekeim vannak és ők is nagyon sokat jelentenek számomra. Ők és a feleségem a legnagyobb támogatóim. Neki tényleg fáj, amikor engem megütnek a pályán. Tisztában vagyok vele, hogy a nejemnek férjként, a gyerekeimnek pedig apaként kellek” – mondta a Bucs irányítója a Let's Go című podcastban.

„Sok idők töltök majd velük és megadom nekik, amire szükségük van. Ők is megadtak nekem mindent az elmúlt hat hónapban is. Már néhány éve is elmondtam, hogy ez nem csak arról szól, én mit akarok, hanem a családommal együtt mit akarunk. Az együtt töltött idő alatt majd közösen kitaláljuk, mi legyen a folytatásban” – tette hozzá Brady.

A Tampa Bay Buccaneers drámai körülmények között esett ki vasárnap este a rájátszásból – Bradyék 27–3-as hátrányból visszajöttek egálra, ám az utolsó másodpercekben a Los Angeles Rams egy mezőnygólnak köszönhetően 30–27-re megnyerte a mérkőzést.

Brady egyébként ebben az idényben is remekül teljesített az alapszakaszban, 5316 yarddal ás 43 TD-passzal a liga legjobbja volt.

 

2022.05.22 07:49:21

Amerikai sportok GOBODICS TAMÁS (KEZDO5.HU)

Elképesztő fordulatok után vette vissza a pályaelőnyt a Miami Heat.

2022.05.21 08:15:23

Amerikai sportok GOBODICS TAMÁS (Kezdő5)

Hiába volt már 19 pontos előnyben is a Mavericks, a GSW nem adta fel és az utolsó másfél negyedben megfordította a meccset.

2022.05.20 07:22:50

Amerikai sportok GOBODICS TAMÁS (KEZDO5.HU)

Földbe döngölte a Miamit a Boston, szenzációs játékkal vették el a pályaelőnyt Tatumék.

2022.05.18 07:16:16

Amerikai sportok GOBODICS TAMÁS (KEZDO5.HU)

A Boston jobban kezdett, a Heat a harmadik negyedben fordított, Jimmy Butler 41 pontig jutott.

2022.05.13 21:15:06

Amerikai sportok MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Jó látni, hogy az olykor általunk, a média által is túlmisztifikált hősök sok tekintetben épp olyanok, mint mi. Például képesek ugyanúgy egyik pillanatról a másikra gyerekké válni, ahogyan mi. Más-más taposómalomból jövünk, ugyanoda érkezünk.