NBA: Jokics Szerbiában, egy istállóban vette át az MVP-díjat – videó

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2022.05.12. 18:45
Mint beszámoltunk róla, 2021 után 2022-ben is a Denver Nuggets centerét, Nikola Jokicsot választották meg az NBA legértékesebb játékosának. A szerb szupersztár hazájában, lovai társaságába töltötte jól megérdemelt pihenőjét, amikor egyszer csak meglepték az MVP-díjjal.

Magyar idő szerint szerda késő este vált hivatalossá, hogy megvédte MVP-címét Nikola Jokics, aki a mögöttünk hagyott NBA-alapszakaszban 27.1 pontot, 13.8 lepattanót és 7.9 gólpasszt átlagolt meccsenként. A rájátszásban csupán öt meccs jutott csapatának, a Denver Nuggetsnak, így Jokics már hazájában töltötte pihenőidejét, amikor sor került a bejelentésre. Nikola Jokics, aki a mögöttünk hagyott NBA-alapszakaszban 27.1 pontot, 13.8 lepattanót és 7.9 gólpasszt átlagolt meccsenként. A rájátszásban csupán öt meccs jutott csapatának, a Denver Nuggetsnak, így Jokics már hazájában töltötte pihenőidejét, amikor sor került a bejelentésre.

Az immár kétszeres MVP nem egy bárban, vagy egy fényűző étteremben ünnepelt, lovai társaságában töltötte a napot egy zombori istállóban.



@nemzeti_sport Várd meg a végét! #nikolajokic #jokic #nba #legenda #legend #serbia #szerbia #foryou #fyp #nekedbe #nso ♬ original sound Nemzeti Sport

A NEMZETI SPORT TOVÁBBI TIKTOK VIDEÓIT ITT TEKINTHETI MEG!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik