NBA: Jimmy Butler tripla duplájával nyert a Miami Heat

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2021.02.12. 07:06
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) csütörtöki játéknapján az előző idényben döntős Miami Heat 101–94-re nyert a Houston Rockets vendégeként.

A Miaminak ez volt sorozatban a negyedik győzelme. Jimmy Butler 27 ponttal, 10 lepattanóval és 10 assziszttal zárt. Az ESPN statisztikája szerint ez volt Butler hatodik tripla duplája Heat-mezben. Nála csak LeBron Jamesnek van több (14) a Miami történetében.

A Golden State Warriors otthon felülmúlta az Orlando Magicet. Steph Curry összesen tíz hárompontost dobott. Ez volt Curry pályafutásának 17. meccse, amelyen legalább tíz triplát szerzett. Az NBA eme rangsora következő öt helyezettjének együttvéve összesen van 16 ilyen mérkőzése (Klay Thompson, James Harden, Damian Lillard, JR Smith és Zach LaVine).ESPN statisztikája szerint ez volt Butler hatodik tripla duplája Heat-mezben. Nála csak LeBron Jamesnek van több (14) a Miami történetében.

A Golden State Warriors otthon felülmúlta az Orlando Magicet. Steph Curry összesen tíz hárompontost dobott. Ez volt Curry pályafutásának 17. meccse, amelyen legalább tíz triplát szerzett. Az NBA eme rangsora következő öt helyezettjének együttvéve összesen van 16 ilyen mérkőzése (Klay Thompson, James Harden, Damian Lillard, JR Smith és Zach LaVine).

A mérkőzésekről bővebben ide kattintva olvashat!

NBA, ALAPSZAKASZ
Boston Celtics–Toronto Raptors 120–106
Houston Rockets–Miami Heat 94–101
Detroit Pistons–Indiana Pacers 95–111
Golden State Warriors–Orlando Magic 111–105
Portland Trail Blazers–Philadelphia 76ers 118–114

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik