NBA: ismét bukott a Lakers, rangadót nyert a Nets

Vágólapra másolva!
2021.10.23. 08:00
null
Idegenben nyert a Phoenix Suns a Los Angeles Lakers ellen (Fotó: Getty Images)
A Phoenix Suns idegenben győzte le a Los Angeles Lakers gárdáját az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) legutóbbi játéknapján, ráadásul Chris Paul történelmet írt az összecsapáson. A Brooklyn Nets is idegenben verte a Philadelphia 76erst, a Toronto Raptors meglepte a Bostont, hosszabbítás döntött a Wizards–Pacers meccsen, a Nuggets, a Jazz és a Hornets is szoros küzdelemben tudott nyerni, míg a Bulls, a Rockets és a Knicks könnyed sikert aratott.

 

Cleveland Cavaliers–Charlotte Hornets 112–123

Sokáig jól tartotta magát a Cavaliers. A mérkőzés jelentős részében nem alakult ki komolyabb különbség egyik oldalra sem, viszont a negyedik negyed elején villámgyorsan belenéztek a hazaiak egy 2–19-es etapba, innentől kezdve pedig csak szaladtak az eredmény után. Collin Sexton jó hatékonysággal ért el 33 pontot, míg Ricky Rubio (15 pont, 10 gólpassz) szép dupla-duplát hozott össze, ugyanakkor a spanyol eladott 6 labdát is, közte 3 alkalommal a kritikus futás során, így másodszor is alulmaradtak. A három magasemberes felállás is felemás eredményt hozott, mert hiába ért el 11 és 13 pont között Mobley, Allen és Markkanen is, illetve szállt be 11 lepattanóval és 4 gólpasszal a kispadról Kevin Love, összességében nagyon megérezték, hogy két olyan magas is komoly perceket játszott, akik nem dobtak rá triplát – csapatszinten 9/31-gyel zártak távolról.

Bridges és Oubre intézte. LaMelo Ball ezúttal is sokoldalú játékkal jelentkezett, 17 pontja mellé hozzátett 6 gólpasszt és 5 labdaszerzést, ezúttal viszont nem ő volt a Hornets sikerének a kulcsa, hanem Miles Bridges és Kelly Oubre Jr. kiváló teljesítményei. Bridges (30 pont, 7 lepattanó, 3 labdaszerzés) elvállalt ugyan 24 dobást, de ezekből 13 célba is ért, ráadásul a negyedik negyedben igazán elemében volt, csak ekkor 14 pontot szórt. Oubre inkább a mérkőzés korábbi szakaszában játszott eredményesen, és az sem vetette vissza a teljesítményét, hogy a visszatérő Terry Rozier miatt kikerült a kezdőből, 9/13 dobását értékesítve jutott el 25 pontig. A Hornetsnél szokás szerint most is jól járt a labda, ezúttal 32 gólpasszt osztottak szét egymás között, amiből Gordon Hayward 9, Ish Smith 8 előkészítéssel vette ki a részét.

A Cavaliers legjobb dobói: Sexton 33/6, Rubio 15/9, Markkanen 13/6, Mobley 13.
A Hornets legjobb dobói: Bridges 30/12, Oubre Jr. 25/12, Haywrad 18/12.

Orlando Magic–New York Knicks 96–121

Esélye sem volt a Magicnek. Gyakorlatilag egyetlen negyed alatt eldőlt a mérkőzés kimenetele, alig 13 perc alatt már 24 pontos hátrányba kerültek a hazaiak, a nagyszünetre meglett közte a 30, és ezt követően nem volt reális esélye arra a Magicnek, hogy mérkőzést csináljanak ebből a találkozóból. Jalen Suggs továbbra is csak keresi a dobását, második mérkőzésén 4/17-es mezőnymutatóval, közte 0/6-os triplázással ért el 14 pontot, viszont 7 lepattanójával és 8 gólpasszával igyekezett valamennyire kompenzálni. A másik újonc, Franz Wagner kifejezetten jól mozgott, 4/5 triplát a helyére küldve szerzett 16 pontot. Mellettük a csapat két centerét lehet még valamennyire kiemelni, Mo Bamba (15 pont, 10 lepattanó) és Wendell Carter Jr. (10 pont, 11 lepattanó, 4 gólpassz) is szép számokat hozott, de ez szépségtapasznál többet most nem ért a Magic számára.

Nem tűnt fáradtnak a Knicks. Tegnapelőtt kétszeri hosszabbításban tudott nyerni a Knicks a Celtics ellen, ma hajnalban viszont nem ütköztek ekkora ellenállásba, egyszerűen átrohantak ellenfelükön. Julius Randle azért így is játszott 30 percet, amit maximálisan ki is használt, 21 pontjával, 10 lepattanójával és 7 gólpasszával kacérkodott egy tripla-duplával. Randle mellett ezúttal is Evan Fournier csipkedte magát a leginkább, a francia wing 18 ponttal terhelte meg volt csapata gyűrűjét, míg a második sorból ezúttal Immanuel Quickley tudott előlépni, de Alec Burks és Derrick Rose is hozzátett fejenként 12 pontot és 7 gólpasszt. Tom Thibodeau csapata ezzel a 2012–2013-as idény óta először kezdte két győzelemmel az alapszakaszt, és akár a harmadik is meglehet nekik, mert legközelebb ismét az Orlando ellen lépnek pályára.

A Magic legjobb dobói: F. Wagner 16/12, Bamba 15/9, Suggs 14.
A Knicks legjobb dobói: Randle 21/6, Fournier 18/12, Quickley 16/12.

Washington Wizards–Indiana Pacers 135–134

Beal nélkül Dinwiddie vitte a showt. Legnagyobb sztárjuk nélkül álltak ki a fővárosiak, és a csípősérüléssel küzdő Bradley Beal hiányában Spencer Dinwiddie kapta meg a karmesteri pálcát. A Brooklyn Netstől érkező irányító élt is a nagyobb lehetőséggel, 34 pontjába belefért egy kulcsfontosságú tripla a negyedik negyed hajrájában, és emellett 6 lepattanót és 9 gólpasszt is feljegyeztek a neve mellett. Dinwiddie mellett Kyle Kuzma (26 pont, 11 lepattanó) is remekelt, ő is sokat tett a Wizards győzelméért, ahogyan a kispadról érkező 53 pont is döntőnek bizonyult. A hazaiak akár eldönthették volna a rendes játékidőben is a mérkőzést, de a negyedik negyedben jött egy leolvadás a részükről, a ráadásban viszont már nem hibáztak, Davis Bertans 34.4 másodperccel a vége előtt dobott triplájának köszönhetően 134–131-re átvették a vezetést, és sikerült célba érniük.

Myles Turner karriercsúcsa sem ért győzelmet. A Pacers védekezésspecialista centere pályafutása legjobb mérkőzését játszotta támadásban, 40 pontot szerzett 15/22-es mezőnymutatóval, 5/9 triplája célba ért, és emellett 10 lepattanót és 3 blokkot is összehozott. Rajta kívül Domantas Sabonis (28 pont, 9 lepattanó, 7 gólpassz) és Malcolm Brogdon (28 pont, 8 lepattanó, 8 gólpassz) is hozta magát, támadásban megvolt a Pacers, viszont a pálya másik oldalán akadtak gondjaik. Így sem álltak távol a győzelemtől, illetve a hosszabbításban dobásuk volt ahhoz, hogy kiharcolják az újabb ráadást, de Chris Duarte (15 pont, 4 lepattanó, 5 gólpassz) triplája nem ért célba, majd Kyle Kuzma egy bedobott büntetővel lezárta az érdemi kérdéseket, Brogdon legvégén elsüllyesztett hármasának már nem volt jelentősége.

A Wizards legjobb dobói: Dinwiddie 34/18, Kuzma 26/15, Neto 18/3.
A Pacers legjobb dobói: Turner 40/15, Sabonis 28/6, Brogdon 28/6.

Boston Celtics–Toronto Raptors 83–115

Enerváltan játszott a Celtics. Ha a Knicksnél kiemeltük, hogy milyen lendületesen kezdtek azt követően, hogy két nappal ezelőtt kétszeri hosszabbításos mérkőzést játszottak, akkor a Celticsnél is ki kell emelni, hogy a Raptors ellen mennyire elfogytak a második félidőre. A nagyszünetig jól tartották magukat, ekkor még csak négy pont volt a hátrányuk, viszont a fordulás után csak 36 pontot tudtak szerezni, míg a Raptors 64-et. Jaylen Brown ezúttal szenvedett támadásban, 3/13-as mezőnymutatóval, azon belül 0/7-es triplázással állt meg 9 pontnál, míg Marcus Smart mind a 6 dobását elrontotta és pont nélkül zárt. Hátul hiába osztottak ki Al Horford (11 pont, 11 lepattanó, 4 blokk) és Robert Williams (3 blokk) vezérletével 11 blokkot, közben engedtek 21 támadólepattanót, a Raptors így 18 dobással és 10 büntetővel többet vállalhatott, és ez túlságosan is nagy különbségnek bizonyult. A Celticsnél egyedül annak örülhetnek tán, hogy a gyenge szezonnyitó után Jayson Tatum (18 pont, 6 lepattanó, 4 gólpassz) ezúttal valamivel jobb teljesítménnyel jelentkezett.

Scottie Barnes letette a névjegyét. A pályafutása második NBA-s meccsét játszó újonc megmutatta, hogy miért vitte el a draft 4. helyén őt a Raptors, 25 ponttal és 13 lepattanóval állt a csapata élére. Mellette Gary Trent Jr. (20 pont, 4 labdaszerzés) is sokat tett a vendégek sikeréért, ő 12 pontot szerzett a harmadik negyedben, amikor meg tudtak lépni ellenfelüktől. A Miami Heattől megszerzett Precious Achiuwa (15 pont, 15 lepattanó) masszív dupla-duplával villantott, míg Fred VanVleet (11 pont, 9 gólpassz) gondoskodott a labdák elosztásáról, egyáltalán nem érezték meg Pascal Siakam hiányát. A támadólepattanókra és a Celtics eladott labdáira (25) építve a festékben nyomták le ellenfelüket, 58 pontot szereztek onnan, miközben csak 32-t engedélyeztek a másik oldalon.

A Celtics legjobb dobói: Tatum 18/6, Richardson 12/12, Horford 11.
A Raptors legjobb dobói: Barnes 25/3, Trent Jr. 20/6, Achiuwa 15/3.

Philadelphia 76ers–Brooklyn Nets 109–114

A végére elfogyott a 76ers. Gyakorlatilag az egész mérkőzésen a hazaiak jártak előrébb, a Nets az utolsó percig egyszer sem vezetett, sőt, 0–0 után döntetlenre is 48 másodperccel a vége előtt álltak először, amikor LaMarcus Aldridge zsákolásával lett 108–108. A 76ersnél elkélt volna egy Ben Simmons-szerű védő, akivel lassítani tudták volna tán a Nets végső, 16–1-es rohamát, de támadásban is szükségük lett volna egy egészséges Joel Embiidre. Embiid térde azonban megsérült a Pelicans elleni szezonnyitón, ami a teljesítményére is rányomta a bélyeget, 19 pontját 6/15-ös mezőnymutatóval hozta össze – noha ehhez hozzátett 8 lepattanót, 4 gólpasszt és 4 blokkot is, mégis úgy értékelt, hogy talán nem kellett volna pályára lépnie. Embiid mellett Tobias Harris és Seth Curry is beszórt 23-23 pontot, viszont egyikük sem tudott kellően előlépni az utolsó percekben, így végül elbukta ezt a rangadót a 76ers.

Aldridge extrája kellett. Nagyot küzdött a Nets, akik a Bucks elleni zakó után egy másik keleti rivális ellen próbálhattak meg javítani, bár nagyon sokáig úgy tűnt, hogy ez nem fog összejönni nekik. Kevin Durant ugyanakkor tett arról, hogy ne maradjanak le nagyon az első három negyedben, 29 ponttal, 15 lepattanóval és 12 gólpasszal tripla-duplázott, viszont a végére elfogyott és csak 1/5 dobása ért célba a negyedik negyedben. Előlépett viszont LaMarcus Aldridge, aki korábban is jól játszott, és az addig szerzett 10 pontjához hozzápakolt még 13 egységet, hatalmas szerepet játszott a Nets fordításában. Mellettük James Harden (20 pont, 7 lepattanó, 8 gólpassz) hozta a maga sokoldalú, de a korábbiakhoz képest némileg visszafogottabb játékát, és ez összességben elégnek is bizonyult.

A 76ers legjobb dobói: Curry 23/12, Harris 23/9, Embiid 19/6.
A Nets legjobb dobói: Durant 29/3, Aldridge 23, Harden 20/9.

Chicago Bulls–New Orleans Pelicans 128–112

Lonzo Ball motivált volt az előző csapata ellen. Az átalakított Chicago Bulls szenvedős meccsen szerezte meg az első győzelmét a Detroit Pistons ellen, ezúttal viszont sokkal jobban néztek ki, bár az is igaz, hogy nem is ütköztek akkora ellenállásba. Zach LaVine (32 pont, 6 lepattanó, 5 gólpassz) kiváló formája kitart, ismét 30 fölé jutott, és most DeMar DeRozan (26 pont, 6 lepattanó, 4 gólpassz) vállalta magára a másodhegedűs szerepét, így Nikola Vucsevics visszafogottabb mérkőzése is belefért a Bullsnak. Lonzo Ball láthatóan nagyon motiváltan lépett pályára előző csapata ellen, ennek egy 17 pontos, 10 lepattanós, 10 gólpasszos tripla-dupla lett az eredménye. Legközelebb ismét a Pistons ellen játszanak, ott megszerezhetik a harmadik győzelmüket is, ha tudnak építeni a mai játékukra.

A támadással nem volt gond. A Pelicansnak tavaly sem a támadójátékkal gyűlt meg a baja, és most sem emiatt kaptak ki, Zion Williamson hiányzása ellenére is megoldották a játék ezen részét, viszont a védekezésük továbbra sem nézett ki jól. Williamson hiányában Brandon Ingram (26 pont, 8 lepattanó, 8 gólpassz) próbálta húzni az övéit, mellette Devonte' Graham (21 pont, 6 lepattanó, 6 gólpassz) állandó veszélyt tudott jelenteni kintről, és a borzasztó első meccse után most Jonas Valanciunas (18 pont, 8 lepattanó) is jó munkát végzett. Hiába süllyesztettek el 15/29 triplát, és vették fel ezzel a versenyt a Bulls 14/28 hármasával, nem volt esélyük ezen a mérkőzésen, a 16 pontos vereség pedig hízelgőnek is tűnik annak fényében, hogy egy ponton 30 pontos hátrányba is került a Pelicans.

A Bulls legjobb dobói: LaVine 32/18, DeRozan 26, Ball 17/9.
A Pelicans legjobb dobói: Ingram 26/6, Graham 21/18, Valanciunas 18.

Houston Rockets–Oklahoma City Thunder 124–91

Rendezte a sorokat a Rockets. A Houston 124 pontot kapott a szezonnyitón a Wolvestól, most viszont ők osztottak ki egy méretes pofont a Thundernek – Stephen Silas vezetőedző szabadabb játékot engedélyezett, a gyakorlatilag tarthatatlan Christian Wood (31 pont, 13/19 mezőnyből, 14 pattanó, 3 blokk) pedig arról beszélt, hogy sokkal jobban figyeltek a meccs elejére és sokkal jobban figyeltek egymásra is. A Rockets már az első negyedben 34 pontot szerzett, félidőben 69-nél jártak, három negyed után pedig megvolt a 100 egység, szétosztottak 29 gólpasszt, folyamatosan nyitották az ollót, jobban tripláztak, több pontot dobtak a festékben és a gyorsindításokat is hozták. Ráadásul sok lábon álltak, Kevin Porter Jr. 10 gólpasszal dupla-duplázott, a padról Eric Gordon 22 pontot vert be, Jae'Sean Tate 16 pontot, 14 pattanót és 5 gólpasszt jegyzett – azt is gond nélkül megoldották, hogy az 1/2-es Jalen Green hazai bemutatkozása felejthetőre sikerült (9 pont, 4/11 mezőnyből)

Ezen a Thunderen még van mit dolgozni. A Jazz ellen 86, ma 91 pontot szenvedett össze az OKC, a dobásokon sürgősen javítaniuk kell, ami viszont súlyosabb gondnak tűnik, hogy a palánk alatt teljesen súlytalanok. A ligaelit mögötti szintet képviselő Wood azt csinált velük, amit akart, tükörsimán vesztették el a pattanózást, agyonverték őket a festékben szerzett pontokban (58–34), és bár a 14 hármas alapján bizakodhatnának, ezek java részét már akkor dobták, amikor nem számított. A kezdő például 4/17 triplát dobott, senki nem haladta meg a 40%-os mezőnypontosságot, ez értékelhetetlen támadójátékot jelez, és egyelőre nem is nagyon látszik, hogyan tudnának kikecmeregni az idei nyugati pofozózsák szerepéből.

A Rockets legjobb dobói: Wood 31/12, Gordon 22/12, Porter Jr. 18/12.
A Thunder legjobb dobói: Muscala 13/6, Gilgeous-Alexander 13/3, Williams 12/6.

Denver Nuggets–San Antonio Spurs 102–96

A Spursszel mindenki meg fog szenvedni. A Magic elleni szezonnyitó az ellenfél gyengesége miatt nem lehetett mérvadó, de a Nuggets elleni összecsapás alapján a San Antonio kellemetlen ellenfél lesz, különösen védőoldalon tűntek nagyon masszívnak a vendégek: állták a sarat lepattanózásban, labdaszerzésekben, festékben szerzett pontokban. Keldon Johnson megidézte DeMar DeRozant (27 pont, 12/18 mezőnyből, 0/2 tripla), a Murray, White hátvédpáros 14 gólpasszt osztott ki, illetve amikor a center Jakob Pöltl (15 pont, 7/9 mezőnyből, 8 gólpassz) játszott, Nikola Jokics közel sem volt akkora hatással a meccsre. 83–72-nél úgy tűnt, hogy azért a tapasztaltabb Denver begyűri ellenfelét, de a Spurs futott egy 10–0-t és csak az utolsó percre sikerült végleg leszakítani – a veteránok nyári távozása után most az a következő lépés, hogy megtalálják azokat a játékosokat, akik egy-egy ilyen meccset meg tudnak nyerni a végjátékban.

A győzelem megvan, a többi felejtős. Óriási ovációt kapott a csapatbemutatásnál a lábadozó Jamal Murray, de sajnos még messze van a visszatéréstől, így idén sűrűn elő fognak fordulni olyan meccsek, mint a mai. Nikola Jokics (32 pont, 16 lepattanó, 7 gólpassz) alapvetően hozta magát, bár a hat eladott labda már nem mutat ilyen jól, ugyanakkor a kezdőben csak Monte Morris dicsérhető, a hátvéd dobta például azt a kosarat is, amivel le tudták zárni a végjátékot. Michael Porter Jr. szabadnapot vett ki (7 pont, 3/10 mezőnyből, 1-1 lepattanó és szerzett labda, 4 fault 27 perc alatt), ezek a későbbiekben nem nagyon férnek majd bele egy magát sztárnak gondoló játékostól, de Aaron Gordontól is több kell. Szerencsére azért a rutinos kispad kisegítette őket, a 178 centis Facundo Campazzo például 4 pattanót és 1 blokkot is jegyzett, JaMychal Green is elöl-hátul remekelt, a végjátékban Campazzo mellett Jeff Green is előlépett – ezekre a kisebb extrákra nagy szükségük lesz a folytatásban is.

A Nuggets legjobb dobói: Jokics 32/6, Morris 13/3, Barton 12/6.
A Spurs legjobb dobói: K. Johnson 27, White 16/6, Murray 15/3, Pöltl 15.

Los Angeles Lakers–Phoenix Suns 105–115

A Lakersnél volt egy kis feszkó. Jól kezdett az alacsony felállást alkalmazó Los Angeles, az első negyedet követően vezettek is pár ponttal, a második negyedben viszont elöl-hátul beszakadt a csapat, 34–18-ra vesztették el ezt a 12 percet, Avery Bradley és Malik Monk nem tudta pótolni a sérült Kendrick Nunnt támadásban, védekezésben pedig teljesen szétestek Talen Horton-Tucker és Trevor Ariza nélkül. Dwight Howard a frusztrációit Anthony Davisen akarta levezetni egy időkérésnél (a Top 75-ös szavazásnál Davis bekerült minden idők legjobbjai közé, Howard nem, tudat alatt ez is dolgozhatott benne), ami kisebb lökdösődésbe torkollt – később egyébként Rajon Rondo is összetűzésbe került egy szurkolóval. A harmadik negyed egy pontján már 32 egységgel is égett a Los Angeles, de a negyedik játékrészben James és a majdnem tripla-duplázó Westbrook (15 pont, 11 lepattanó, 9 gólpassz) vezetésével szépen visszakapaszkodtak a hazaiak – fordítani már nem tudtak, de az első és utolsó negyedre legalább tudnak építkezni.

Chris Paul elképesztő történelmi tette. A második negyedben büntetőből szerezte meg 20 000. pontját a Suns vezére, ami azt jelenti, hogy a liga történetében ő az első, aki elérte a húszezer pontot és a tízezer gólpasszt, pár héten belül pedig a gólpassz-örökranglistán megelőzheti Mark Jacksont és Steve Nash-t, felléphet a harmadik helyre. Egyébként ma is kiválóan mozgatta a gárdát, 23 pontot és 14 gólpasszt jegyzett, kiharcolt és bedobott 10 büntetőt, nem tudtak vele mit kezdeni. A kezdőötösben Devin Booker, Mikal Bridges és Jae Crowder is kiválóan teljesített, Deandre Ayton pedig ugyan csak 8 pontot szerzett, de letépett 15 pattanót és óriási munkát végzett Davisen. A kispad is hozzátette, amit kellett, összességében pont úgy festett a játék képe, ahogy előzetesen várni lehetett: az összeszokott és bombaerős Phoenix szinte végig uralta a meccset az újjáépülő és sok sérültet nélkülöző Los Angeles ellen.

A Lakers legjobb dobói: James 25/15, Davis 22, Anthony 16/12.
A Suns legjobb dobói: Paul 23/3, Booker 22/6, Bridges 21/6.

Sacramento Kings–Utah Jazz 101–110

A Jazz a végén megoldotta. Mike Conley jól összefoglalta a Jazz mai játékát: végig ott volt a nyomukban a Kings, ők pedig rosszul dobtak, eladták a labdákat, nem azt játszották, amit megbeszéltek. A Kings alacsony szerkezete sok problémát okozott, Donovan Mitchell ugyan a triplavonal mögül jól dobott (6/14 tripla), közelebbről viszont nagyon gyengén (3/11), a kispad pontfelelőse, Jordan Clarkson pedig 2/11-gyel triplázott. Ekkor szokott előlépni a higgadt és rutinos Joe Ingles, aki összerántja a gárdát, kioszt pár gólpasszt és dob 1-2 triplát – ő viszont már az első negyed végén kiszállt, miután ma nem volt higgadt és beütött egy flagrant 2-t, ami után kiállították. A negyedik negyedbe csak egypontos előnnyel ment bele a Jazz, de itt futottak egy 10-t és egy 6–0-t is, a végjátékban pedig a hátul brutális (20 lepattanó) Rudy Gobert elöl is kulcsjátékok sorozatát oldotta meg, majd Bogdanovic triplája után már csak jól kellett büntetőzniük. Quin Snyder szerint a végén a védekezés döntött, összességében azért ezt a meccset megköszönhetik a francia centernek.

Ezt bánhatja a Kings. A hazaiak magabiztosan verték a Rocketsot, és most a Jazzt is el akarták kapni, ami végül nüanszokon múlt. Például azon, hogy De'Aaron Fox a második negyedben kisebb vállsérülést szedett össze, így hátul hiába csent el 5 labdát, támadásban érezhetően zavarta a dolog (5/19 mezőnyből). A másik ilyen apróság a Donovan Mitchell ellen életében először pályára lépő hasonmás”, Davion Mitchell dobásbiztonsága, aki szintén 4 labdát szerzett, ám 1/8-cal dobott mezőnyből, de Richaun Holmes 18 perc alatt összehozott kipontozódása sem segített. Az alacsony szerkezettel operáló Sacramento azért végig meg tudta nehezíteni ellenfele támadójátékát, elöl pedig Harrison Barnes (25 pont, 15 lepattanó), Buddy Hield (6/15 tripla, 7 lepattanó) és Ty Haliburton (15 pont, 6 gólpassz, 3 szerzett labda) is hozta magát. A meccs krónikájához tartozik, hogy egy kisebb Ben Simmons-drámát” követően Marvin Bagley III 10 percet játszott, talán elviselhető szintre melegszik fel a klub és közte lévő, sarkvidéki viszony.

A Kings legjobb dobói: Barnes 25/6, Hield 24/18, Haliburton 15.
A Jazz legjobb dobói: Mitchell 27/18, Conley 17/9, Gobert 17.

 

 

NBA, ALAPSZAKASZ
Cleveland Cavaliers–Charlotte Hornets 112–123
Orlando Magic–New York Knicks 96–121
Washington Wizards
–Indiana Pacers 135–134 – hosszabbítás után
Boston Celtics–Toronto Raptors 83–115
Philadelphia 76ers–Brooklyn Nets 109–114
Chicago Bulls
–New Orleans Pelicans 128–112
Houston Rockets
–Oklahoma City Thunder 124–91
Denver Nuggets
–San Antonio Spurs 102–96
Los Angeles Lakers–Phoenix Suns 105–115
Sacramento Kings–Utah Jazz 101–110

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik